Предлагают закрыть частями.

• Автор теми Автор теми Ksu359
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 688

Ksu359

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
52
Бали
2590
Ksu359 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок!
Доброго дня.Сьогодні і я вирішила звернутися за порадою.В мене прострочка у Єгроші Кредит каса Містер Кеш,кешбері Кф,Тенго .Містер кеш запропонував сплатити 40 % від тіла а решту розбити на 6 місяців,кешбері розбити на частини без нарахування відсотків,а от кредит каса хоче всі гроші і пропонують перекридитуватися у На Все.Як поступити,хто що порадить?

Доброго дня.Сьогодні і я вирішила звернутися за порадою.В мене прострочка у Єгроші Кредит каса Містер Кеш,кешбері Кф,Тенго .Містер кеш запропонував сплатити 40 % від тіла а решту розбити на 6 місяців,кешбері розбити на частини без нарахування відсотків,а от кредит каса хоче всі гроші і пропонують перекридитуватися у На Все.Як поступити,хто що порадить?
Не брати більш кредитів.Чекати пропозиції за тіло)))

Не брати більш кредитів.Чекати пропозиції за тіло)))
Та вже зрозуміла що брати не треба.Спочатку все було добре.Все закривала навіть швидше ніж треба.Але як у всіх тут напевно стався збій.А коли можна чекати на пропозицію за тіло?

Та вже зрозуміла що брати не треба.Спочатку все було добре.Все закривала навіть швидше ніж треба.Але як у всіх тут напевно стався збій.А коли можна чекати на пропозицію за тіло?
Ви знаєте,в свій час я до півроку чекала,а зараз і швидше пропонують.

По разному.Чаще всего за тело предлагают коллекторы после продажи им долга.

Перекредитация это существующий долг с новыми процентами и с новой суммой долга

Перекредитация это существующий долг с новыми процентами и с новой суммой долга
Я знаю,просто так втомилася від цього терору і погроз що вже опускаються руки
Ви знаєте,в свій час я до півроку чекала,а зараз і швидше пропонують.
І що за ці пів року було?В мене тільки місяць і повно страху

Вот именно на такое состояние и рассчитывают коллекторы... Есть пословица: "каллов бояться - кредиты не брать")))

то фuгня...вот когда продадут коллекторам, будет веселее... это еще цветочки)Не волнуйтесь так) Человек ко всему привыкает) Еще будет улыбать вас эта ситуация в скором:))) Говорю из своего опыта)

то фuгня...вот когда продадут коллекторам, будет веселее... это еще цветочки)Не волнуйтесь так) Человек ко всему привыкает) Еще будет улыбать вас эта ситуация в скором:))) Говорю из своего опыта)
А коли продають?Бо кф написали що гртують документи на стягнення

І що за ці пів року було?В мене тільки місяць і повно страху
Нічого.Я собі змінила номер.Встановіть антиспам і не накручуйте себе)))

А коли продають?Бо кф написали що гртують документи на стягнення
ДА не читайте вы эту фигню..когда продадут, узнаете. На почту скорее всего придет о переуступке долга...хотя не всегда. Вообщем, узнаете точно:) Е гроши продают через месяца два плюс минус...остальные не знаю.

Кредит касса вроде не продает
А рідні?Бо в мене вже колишнього найшли
Найдут, тут ничего не сделаешь...привыкайте. Ничего в этом страшного нету. Запомните одно- чем больше вы, или ваши родные берут трубку, тем больше будут звонить. Так что игнор наше все...

ДА не читайте вы эту фигню..когда продадут, узнаете. На почту скорее всего придет о переуступке долга...хотя не всегда. Вообщем, узнаете точно:) Е гроши продают через месяца два плюс минус...остальные не знаю.
І ще в мене питання.Я працюю офіційно,і мені Єгроші намагаються зняти гроші з карти.Я поставила ліміт хоч грошей там і так нема,але чи можуть заблокувати?

І ще в мене питання.Я працюю офіційно,і мені Єгроші намагаються зняти гроші з карти.Я поставила ліміт хоч грошей там і так нема,але чи можуть заблокувати?
ЗАблокировать могут по ИНН исполнитель. Но это не скоро. Сама по себе шарага не может. Карту заблокируйте обязательно, ту которая к МФО привязана.
Лимит не поможет, карту в блок 100%. Откройте новую, а лучше в другом банке.

Назад
Угорі