Предлагают списание

• Автор теми Автор теми Ольгамал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 3K

Ольгамал

Форумчанин
Дописи
178
Реакції
199
Бали
343
Ольгамал не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, простррчка 10 днів, сьогодні зателефонували з Манівео запропонували до пьятниці заплатити 14000 і все закриють, тіло залишилось 11000, пролонгації наробила напевне на тис 30

Не жалко денег -закрывайте.

Я многим переплатила пролонгациями по 2 -3 тела. Больше не буду.
Теперь ушла в просрочки и наблюдаю.
Если те ,кому не выплатила предложат тело и процент до просрочек -буду платить . Если не хотят - не буду ничего.

Не жалко денег -закрывайте.

Я многим переплатила пролонгациями по 2 -3 тела. Больше не буду.
Теперь ушла в просрочки и наблюдаю.
Если те ,кому не выплатила предложат тело и процент до просрочек -буду платить . Если не хотят - не буду ничего.
Та не то що б не шкода, їх просто немає, і не факт що з'являться до пьятниці, просто з однієї сторони не хочеться кіпіша і дзвінків близьким, а з іншої , не хочу віддавати купу грошей не зрозуміло на що

Та не то що б не шкода, їх просто немає, і не факт що з'являться до пьятниці, просто з однієї сторони не хочеться кіпіша і дзвінків близьким, а з іншої , не хочу віддавати купу грошей не зрозуміло на що
Якщо у вас лише одна кантора і заплативши ви будете жити спокійно , то тоді є пр що думати.
Якщо у вас декілька ,або багато кредитів і все рівно ви вийдете на просрочку, то дзвінків ви не уникнете . А тільки відтягнете момент ,викинете гроші на вітер і зіпсуєте ще більше собі нерви.

Настроюйтесь на боротьбу , копіть кошти ,читайте форум.

Доброго дня, простррчка 10 днів, сьогодні зателефонували з Манівео запропонували до пьятниці заплатити 14000 і все закриють, тіло залишилось 11000, пролонгації наробила напевне на тис 30
Покормили вы их сытно.Я бы на вашем месте предложения ждала интересней. Или оплатить лишь тело, а то и половину тела.

Що значить залишилось ?

Ну вони і менше пропонують.І пів тіла.Але вирішувати вам.

Що значить залишилось ?
Я брала 15000, 4000 погасила ще на самому початку, в перший місяць
Ну вони і менше пропонують.І пів тіла.Але вирішувати вам.
Та мене ця одна контора всерівно не спасе, кредит 7, і сос коедіт і телефонують і пишуть на вайбер, там також простррчка днів 7-8

Я брала 15000, 4000 погасила ще на самому початку, в перший місяць

Та мене ця одна контора всерівно не спасе, кредит 7, і сос коедіт і телефонують і пишуть на вайбер, там також простррчка днів 7-8
Ну тоді,чекайте вигідних умов до закриття.Вони обов'язково будуть.Відкладайте кошти.

Ну тоді,чекайте вигідних умов до закриття.Вони обов'язково будуть.Відкладайте кошти.
Просто я дуже б не хотіла турбувати близьких, в мене навіть чаловік не знає про борги.. настала якась апатія

с такими переплатами, лучше подождать месяц, передадут толикам и те предложат по лучше, маники по телефону сильно не кошмарят) там что забейте на месяцок и подождите
у меня с 10000 толики предложили 5100, но я не повёлся и пока отложил их)

Ну розказати краще все таки.І зробити це краще вам,бо дозвоняться обов'язково.
Я це розумію, але не знаю як це правильно зробити, так як батьки далеко живуть, а по телефону не хотілось би...
Ну розказати краще все таки.І зробити це краще вам,бо дозвоняться обов'язково.
А чоловік боюсь що не зрозуміє, боже кіпіш наводити..

а как вы думаете когда его вызвонят коллектора, кипиша будет меньше?) так вы сами скажете, что вы им норм уже переплатили, пусть сидят и ждут... и если вдруг ему позвонят чтобы он знал куда их посылать)

а как вы думаете когда его вызвонят коллектора, кипиша будет меньше?) так вы сами скажете, что вы им норм уже переплатили, пусть сидят и ждут... и если вдруг ему позвонят чтобы он знал куда их посылать)
Буде не меньше, його мама двічі витягнула за кілька днів ,виплатила за нього по всім кредитам всі суми що нарахували, от я і боюсь кіпішує,

Я це розумію, але не знаю як це правильно зробити, так як батьки далеко живуть, а по телефону не хотілось би...

Ну якби не було,але ж все ж таки краще дізнатись правду від вас,чим від хворих дзвонилок.

с такими переплатами, лучше подождать месяц, передадут толикам и те предложат по лучше, маники по телефону сильно не кошмарят) там что забейте на месяцок и подождите
у меня с 10000 толики предложили 5100, но я не повёлся и пока отложил их)
Нічого собі а через який час ??? В мене манивео продали талиону жодних пропозицій
Тіло 22тис , пролангацій десь на 6тис але жодних пропозицій, скільки часу у Вас пройшло?,,

Назад
Угорі