Правильна заміна номеру телефону

• Автор теми Автор теми Mikadosik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 389

Mikadosik

Форумчанин
Дописи
80
Реакції
39
Бали
308
Mikadosik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Хочу змінити свій номер телефону, бо вже дістали дзвінками та повідомленнями. Як правильно змінити номер, щоб ніде не засвітити його? І хто зливає номери з відомих банків та операторів?

Доброго вечора! Хочу змінити свій номер телефону, бо вже дістали дзвінками та повідомленнями. Як правильно змінити номер, щоб ніде не засвітити його? І хто зливає номери з відомих банків та операторів?
Здравствуйте.
ПриватБанк на 1 месте.
Сменить просто купить новую симку и выбросить старую.
В банке новый номер не показывать.
Больше Вас никто беспокоить не будет.
Включаем режим снежинки)

Родичі і знайомі теж можуть злити номер.

Не всех родственников могут найти.
Главное не светить свой новый номер в банках таких как ПриватБанк , моно банк , Ощадбанк.новая пей- новая почта.
А інші банки? Бо маю зарплатну картку, і треба буде заходити в додаток..

А як бути з Вайбером, Телеграмом? Через них можуть віднайти, якщо телефонувати рідним з нового номеру?

А інші банки? Бо маю зарплатну картку, і треба буде заходити в додаток..

А як бути з Вайбером, Телеграмом? Через них можуть віднайти, якщо телефонувати рідним з нового номеру?
Завести два номера. Один для банків та сервісів, іншій особистий. Перший відключати коли не потрібен

Особистий ніде не реєструвати. Типу Нова Пошта, Розетка, та інші.

Якщо бути зовсім душним, то захиститися від зливу майже неможливо, бо ваш новий номер буде в телефонній книзі родичів, які можуть його злити через GetContact або інші додатки. Але ризики можна мінімізувати

Останнє редагування:
Сам провернув дещо схоже. Придбав новий телефон, і на мій подив в подарунок була сімка водафону. Основна сімка 24/7 відключена, лише раз в півжиття її вставляю коли треба десь залогінитись. Телеграм завів на нову сімку з нуля як другий акаунт для спілкування із довіреними людьми. На обох акаунтах ТГ налаштування на майже максимальну конфіденційність, наприклад особливі символи в імені, які роблять саме ім'я як пусте поле (не можливо знайти по імені, бо такі символи можна ввесли тільки з ПК і тільки знаючи необхідні альт коди. Номер приховано від усіх, ім'я користувача не встановлене. Також, про всяк випадок в телефоні увімкнув блокування номерів, відсутніх в контактній книзі, а на сімці налаштована голосова пошта з автовідповідачем щоб додатково збити з пантелику колекторів. Транзакції по рахунках відсутні. По суті для колекторів я зник безвісти. Родичам повідомив що то шахраї, і навіть якщо візьмуть трубку (коли їм треба прийняти дзвінок наприклад від лікаря, номера якого немає в телефонній книзі, то на питання про мене просто кажуть що зі мною вже давно не було зв'язку. Додатково, хоч і не впевнений чи колектори знають, фактично моя душенька в розшуку ТЦК, а отже мабуть всі, хто не знає суті, вважають що мене загребли на війну.

До речі, якщо у Вас є необхідність приймати повідомлення в ТГ від людей, не збережених в контах, але Вам написали колектори, якщо цікаво почитати їх язикотиліпання, можете вирокистати передогляд чату, так можна і прочитати все повідомлення, так не спалитись, адже при передогляді для того, хто Вам написав не буде мітки, що Ви прочитали. Передогляд відкривається утриманням блоку бесіди з боку аватара (саме утримання, а не одинарним тапом). Цей передогляд точно є в ТГ на Android та iOS, щодо WEB версі та пк не впевнений.

PS: щодо основної сімки, номер було перенесено з іншого оператора, отже коли сімка активується то смс про відновлення зв'язку нікому не надходять.

А когда тебя спрашивают что ты делаешь - отвечаешь "Надо"

Я вважаю, що всі, шановні користувачі, дуже допомогли не тільки мені відповідями, але і людям, які будуть читати цей пост і притримуватися правил цифрової безпеки відносно калів та їх посіпак. Дуже вдячний кожному!!

Назад
Угорі