Правовий Альянс і Готівочка, порадьте що робити

• Автор теми Автор теми Владушка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K

Владушка

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
56
Бали
913
Владушка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня, маю займ в готівочкі, 3 місяці просрочки , на диво не звонили майже, рідних не турбували і не приїхали ніразу, а сьогодні пише мені якийсь Правовий Альянс про зупинку % і реструктуризацію, хтось мав з ними справу?

Сейчас тоже с ними веду переписку в вайбере. На уступки не идут. На мои заявления что мне легче адвоката нанять чем им всю сумму оплачивать-игнор. Каждый день скидывает сумму долга мне и контактам

Мені взагалі
Сейчас тоже с ними веду переписку в вайбере. На уступки не идут. На мои заявления что мне легче адвоката нанять чем им всю сумму оплачивать-игнор. Каждый день скидывает сумму долга мне и контактам
В мене маленьке тіло і відсоток відповідно малий, нічого їм ніразу не платила, тому для мене варіант нормальний, от тільки чи не кинуть вони мене

Вона
это офф. структура от готивочки, что занимается взысканием. Если собираетесь оплачивать, то просите реструктуризацию, они могут делать.
Вона сама запропонувала реструктуризацію, але замнялася спочатку про гарантію, а потім сказала без проблем, буде договір реструктуризації

Вона сама запропонувала реструктуризацію
та сделают. Там на три платежа точно можно долг разбить. Просто явно хотели всю сумму погасить. :hi:Насколько помню, там даже после первой оплаты должно прийти смс с остатоком суммы и сроком погашения. В люом случае ,все ж вопросы можно у них на "горячей" линии уточнить.

та сделают. Там на три платежа точно можно долг разбить. Просто явно хотели всю сумму погасить. :hi:Насколько помню, там даже после первой оплаты должно прийти смс с остатоком суммы и сроком погашения. В люом случае ,все ж вопросы можно у них на "горячей" линии уточнить.
Ну да, домовилися на жовтень, чекаю договір, дякую

Мені взагалі

В мене маленьке тіло і відсоток відповідно малий, нічого їм ніразу не платила, тому для мене варіант нормальний, от тільки чи не кинуть вони мене
Именно поэтому и рекомендуют закрывать только по письменным гарантия. Потому что не редки случаи, когда уже после оплаты опять должен и уже на существенно большую сумму.

Именно поэтому и рекомендуют закрывать только по письменным гарантия. Потому что не редки случаи, когда уже после оплаты опять должен и уже на существенно большую сумму.
Я також читала що були такі випадки, вони спочатку нічого не говорили за гарантійку і договір реструктуризації, я наполягла що тільки так, то погодилася

Я також читала що були такі випадки, вони спочатку нічого не говорили за гарантійку і договір реструктуризації, я наполягла що тільки так, то погодилася
У мене теж більше як три місяці прострочки, але не хочуть на ніякі уступки йти, тіло 6200, але пролонгацій було вже на таку ж суму. не знаю що робити......хоча тоже не дістають, бо ні дзвонять, ні пишуть, ні листів не присилають...тьфу-тьфу)

Доброго дня всім)
Що це може означати прийшла смс від номера 0630342736
Імя,куда завтра подьехать за деньгами по займу?ГОТИВОЧКА
Вони реально можуть під’їхати???
В когось було таке???

Доброго дня всім)
Що це може означати прийшла смс від номера 0630342736
Імя,куда завтра подьехать за деньгами по займу?ГОТИВОЧКА
Вони реально можуть під’їхати???
В когось було таке???
Залякування!!! ПочИтайте на форумі інформацію про Готівочку.))) Не бійтеся їх. Вони Вас повинні боятись)))

Залякування!!! ПочИтайте на форумі інформацію про Готівочку.))) Не бійтеся їх. Вони Вас повинні боятись)))
Вже раз лист був пофіг потім смс мамі татові і контактній типу що приїдуть і потрібно буде заплатити 2500 грн зробила продовження заплатила 2700 зараз грошей немає тіло 5 тис сьогодні прийшла та смс що буде дальше?? Просто ігнорити їх?

расскажите кстати основные моменты по ней. и главный вопрос: что будет если вообще не платить?

Назад
Угорі