Правда или быль?

• Автор теми Автор теми Elia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Elia

Форумчанин
Дописи
263
Реакції
59
Бали
343
Elia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, сегодня получила смс от кешбери, прочитав в теме представителя понятно что быль но все таки, две смс пришли с промежутком времени примерно в 1 час.

Вкладення

• IMG_20200410_101243_440.webp
    IMG_20200410_101243_440.webp
    71.7 Кб · Перегляди: 284
Добрый день, сегодня получила смс от кешбери, прочитав в теме представителя понятно что быль но все таки, две смс пришли с промежутком времени примерно в 1 час.
П*здёшь

Нет они не ходят

Хрень...
Скажите им, что всех на форуме предупредили, а мы предупредили всех соседей, а соседи предупредили всех знакомых, а те предупредили всех соседей...ну короче все в курсе, что они тупари.

хр*нь...
Скажите им, что всех на форуме предупредили, а мы предупредили всех соседей, а соседи предупредили всех знакомых, а те предупредили всех соседей...ну короче все в курсе, что они тупари.
Все родственники в курсе, а я с ними не разговариваю режим снежинки

Григорян, Мачхалян і Мартіросян - це все танцюристи одного і того ж ансамблю)))))
Не партесь, хай собі танцює))))

Вкладення

• 20200410_102729.webp
    20200410_102729.webp
    60 Кб · Перегляди: 254
Та вони тупі, пишуть навіть не послідовно,, "ми подаємо в суд а ви готуйте майно" ще бл суда не було, шукають лoxiв які побіжуть платити, без лoxа і жизнь плоха називається...

Вкладення

• Screenshot_2020-04-10-10-36-29-019_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-04-10-10-36-29-019_com.android.mms.webp
    52.5 Кб · Перегляди: 99
Forte, расскажите кто такой,что ездит?И как он работает на выезде??
???никто не ездит, не переживайте) я вот уже от 10 мфо 2 месяца жду выезников, все никак не доедут, видимо едут из Польши и их на границе отправили на пожизненный карантин)

Спасибо за информацию который раз убеждаюсь что их смс фuгня

Та вони тупі, пишуть навіть не послідовно,, "ми подаємо в суд а ви готуйте майно" ще *** суда не було, шукають лoxiв які побіжуть платити, без л0ха і жизнь плоха називається...
Вам ще слідчий не телефонував?

Вам ще слідчий не телефонував?
я з ними не спілкуюся, я передивилася кучу відео на ютубі як той самий мужик і слідчим і ментом і службою параші представляється, це все діє на психіку. І ви не розмовляйте, хіба як появиться бажання і лишні кошти але на тіло, бо відсотки не законні

я з ними не спілкуюся, я передивилася кучу відео на ютубі як той самий мужик і слідчим і ментом і службою параші представляється, це все діє на психіку. І ви не розмовляйте, хіба як появиться бажання і лишні кошти але на тіло, бо відсотки не законні
Та я в режимі сніжинки, тільки от дзвінок чекала взяла трубку, а там псевдо слідчий

Назад
Угорі