Працевлаштування з боргами

Elen090

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
6
Бали
5065
Elen090 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю кожного!

Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, хто працевлаштувався, маючи кредити.
Трошки про себе: саме у звязку з боргами я перевела всю свою діяльність онлайн на закордон. А зараз задумуюсь про офіційне працевлаштування в Україні (потрібна певна ширма і хоч якісь доходи в Україні). Маю біля 7 старих мікрозаймів (яким 5+ років та заблоковані виконавчою рахунки).

Підкажіть, до чого бути готовою та як краще підготуватися? (а можливо краще покинути цю ідею?)
Дякую!

Залежить від того, куди ви хочете працевлаштуватися. Якщо, це, наприклад, лікарня — ліфтер, санітар, то ніхто перевіряти не буде. Якщо банківська установа, охорона, то є великий шанс отримати відмову.

Все що пов'язане з фінансами - там можуть бути проблеми з працевлаштуванням. Перевіряє служба безпеки. Але все залежить від роботодавця і що у нього в голові.
Наприклад, я влаштовувався на роботу експедитором і кожен вечір здавав гроші у касу підприємства до 10 тис. грн. Це при тому що у мене були борги у приватбанку і монобанку з судом.
Мене перевіряла служба безпеки, в анкеті писав все як є, чи є кредити у мене. Питань до мене не було.

Вітаю кожного!

Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, хто працевлаштувався, маючи кредити.
Трошки про себе: саме у звязку з боргами я перевела всю свою діяльність онлайн на закордон. А зараз задумуюсь про офіційне працевлаштування в Україні (потрібна певна ширма і хоч якісь доходи в Україні). Маю біля 7 старих мікрозаймів (яким 5+ років та заблоковані виконавчою рахунки).

Підкажіть, до чого бути готовою та як краще підготуватися? (а можливо краще покинути цю ідею?)
Дякую!
Додам, якщо сподобалась якась конкретна робота, просто спробуйте. Може і прокатить.

А зараз задумуюсь про офіційне працевлаштування в Україні (потрібна певна ширма і хоч якісь доходи в Україні).
Навіщо
Маю біля 7 старих мікрозаймів (яким 5+ років та заблоковані виконавчою рахунки).
Нехай з миром спочивають
Варіант #2
Навзаєм)

поменял 5 работ с "долгами" (читай от 3 до 10 исполнительных)
банки не пропустят, фин установы скорее всего тоже, а остальным, кто КИ не проверяет и если нет исполнительных, то индеферентно

поменял 5 работ с "долгами" (читай от 3 до 10 исполнительных)
банки не пропустят, фин установы скорее всего тоже, а остальным, кто КИ не проверяет и если нет исполнительных, то индеферентно
а при наличие открытых исполнительных производств сильно усложняется трудоустройству по вашему опыту?

В ЗСУ с кредитами берут. И в глово берут. Вот только если карты заблокированные проблемы будут.

Назад
Угорі