Працевлаштування офіційно якщо є заборговані кредити.

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 920

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи можу я влаштуватися у державну установу якщо у мене є багато прострочених кредитів? Чи буде це відображатися у роботодавців? І чи отримають банки інформацію про те що я працюючи?

Доброго дня. Скажіть будь ласка чи можу я влаштуватися у державну установу якщо у мене є багато прострочених кредитів? Чи буде це відображатися у роботодавців? І чи отримають банки інформацію про те що я працюючи?
Установа фінансова?
Посада пов'язана напряму з фінансами?

Газова служба

Ні з фінансами не пов'язана
Навряд. Та й взагалі - це ваші особисті питання і работодавець не має цим перейматись.
Хоча всяке буває. Але однозначно влаштовуйтесь, якщо сама робота вам підходить.
Не варто в жодному разі через цих підвальних щурів мати сумніви.
Успіхів вам в працевлаштуванні

Навряд. Та й взагалі - це ваші особисті питання і работодавець не має цим перейматись.
Хоча всяке буває. Але однозначно влаштовуйтесь, якщо сама робота вам підходить.
Не варто в жодному разі через цих підвальних щурів мати сумніви.
Успіхів вам в працевлаштуванні
Щиро дякую. Ви мене заспокоїлися.

Два роки протермінувань по кредитам. Працюю офіційно. І якось моє керівництво ті протермінування не дуже хвилюють.

Працюю....протермінування 4й рік...знесла напис,маю номер юриста з яким вирішила працювати якщо суд,відкладаю заначку на юридичні послуги,якщо в суд підуть...Ну і паралельно закриваю по троху....
Директору пояснила про свої проблеми,повірте,в людей зараз скільки своїх проблем,що на ваші їм просто всеодно...

А при устройстве на работу (не связанную с финансами) официально нужно на этапе собеседования сообщать о просроченных кредитах?

А при устройстве на работу (не связанную с финансами) официально нужно на этапе собеседования сообщать о просроченных кредитах?
Ну служба безопасности компании если такова есть, то может убки чекнуть

Я би не розповідала про таке. Якщо це не банк , то вас перевірять максимум на наявність судимостей.

Ви думаєте одна така людина із кредитами на роботі???працівники фінустанов такі ж самі користувачі кредитами як і всі інші ...І ті ж,хто нам видає кредитки теж мають кредити...Можливо вони більш обізнані по відсотках і термінах повернення .В залежності яка фірма.В знайомих наприклад навіть грузчиком у маркетопт у місті не взяли,причина-служба безпеки перевірила кредитну історію..

Ви думаєте одна така людина із кредитами на роботі???працівники фінустанов такі ж самі користувачі кредитами як і всі інші ...І ті ж,хто нам видає кредитки теж мають кредити...Можливо вони більш обізнані по відсотках і термінах повернення .В залежності яка фірма.В знайомих наприклад навіть грузчиком у маркетопт у місті не взяли,причина-служба безпеки перевірила кредитну історію..
Значить вашим знайомим пощастило не потрапити у шарашкину кантору. Перевіряти вантажника на наявність кредитів - це мега тупо

такі реалії, я теж за такі випадки вже чув....
Нормальну роботу треба шукати просто. Я ще можу зрозуміти, якщо на посаду генерального директора відмовлять через кредити, але ніяк не вантажника

Нормальну роботу треба шукати просто. Я ще можу зрозуміти, якщо на посаду генерального директора відмовлять через кредити, але ніяк не вантажника
може керівництво з причудами... але може бути що такого з часом все більше стане....

може керівництво з причудами... але може бути що такого з часом все більше стане....
Щодо керівництва , то я бачу на ворк юа одні й ті самі вакансії протягом майже року часу
То вони не будуть мати працівників. В Україні з кредитами більша частина населення. Побачимо по мені ситуацію. Я шукаю роботу економістом , в мене 2 кредити в альфі і одне МФО( в КІ продане).

Останнє редагування:
Щодо керівництва , то я бачу на ворк юа одні й ті самі вакансії протягом майже року часу

То вони не будуть мати працівників. В Україні з кредитами більша частина населення. Побачимо по мені ситуацію. Я шукаю роботу економістом , в мене 2 кредити в альфі і одне МФО( в КІ продане).
деякі просто на перспективу добавляють свої вакансії на ворк.юа, я так потряпляв не раз; тобто вони подають заявки на пошук працівників, а люди там зараз їм не потрібні
як би там не було, але бажаю Вам удачі, надіюсь що знайдуться нормальні умови для Вас

Назад
Угорі