Позитивна практика у справі з АКЦЕНТ-БАНКОМ (ми в суді зменшили борг 0970540004), пройдено успішно апеляцію Єдиний державний реєстр судових рішень
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вперше на Вашому вебсайті. Наявність статусу адвоката Ви можете перевірити і по Реєстру адвокатів, не обов*язково досліджувати моє чи іншого адвоката посвідчення. Скільки коштує підписка адвокат ?Ну, непогано. Вітаю.
Шановні адвокати!
Вам доступна підписка "Адвокат", яка з прав абсолютно ідентична підписці "Юрист", та яка дає можливість реклами на форумі, створення рекламних тем та розумної самореклами у темах форуму.
Якщо Ви є адвокатом, у Вас є відкрита рекламна тема з пропозицією Ваших послуг, без цієї підписки вона буде протягом двох діб видалена. Те саме стосується підпису та контактів, які стосуються Вашої юридичної діяльності.
Звертаємо Вашу увагу, що купівля цієї підписки можлива тільки за умови, якщо у Вас є посвідчення адвоката і Ви числитеся в...
- БАРС
- Відповіді: 0
- Форум: Права та статуси
Так дійсно заочне рішення у справі № 759/16..../24 після перегляду беззаперечно "виглядає значно краще"... результат гарний. Але хочу зауважити, що навіть при ухваленні заочного рішення суд самостійно "скинув"... 100 тис.грн...від ціни позову, що не може не радувати око. Але поки ще не має в заг. доступі Постанови Ап. суду( можливо ще не опублікована).... А з експертизою то дійсно "хід" класний та неординарний....головне,що дав позитивний результат! Мої поздоровлення.... але,що стосується застосування цієї тактики у інших справах....поживемо й побачимо.рішення у справі ************ - див в єдиному державному реєстрі судових рішень (сума вимог була 240984 грн 23 коп. та судові витрати, а результатом є зараз - 42649 на користь Банку та 18 тисяч на користь Клієнта, тобто клієнт фактично двадцять чотири тисячі сплатить замість 240 тис. Підхід може бути застосований у інших справах з цим банком, кому потрібна допомога - пишіть
Я поділилась цікавим. Застосовувати можна там, де будете бачити, що в "тілі кредиту" сидять зняття коштів, які збільшили те тіло. Самостійно я була нарахувала плюс-мінус, на скільки банк порозважався таким чином. Але для зменшення "тіла" щоб це було покладено в рішення, то довелось витратити час і на експертизу.Так дійсно заочне рішення у справі № 759/16..../24 після перегляду беззаперечно "виглядає значно краще"... результат гарний. Але хочу зауважити, що навіть при ухваленні заочного рішення суд самостійно "скинув"... 100 тис.грн...від ціни позову, що не може не радувати око. Але поки ще не має в заг. доступі Постанови Ап. суду( можливо ще не опублікована).... А з експертизою то дійсно "хід" класний та неординарний....головне,що дав позитивний результат! Мої поздоровлення.... але,що стосується застосування цієї тактики у інших справах....поживемо й побачимо.
Та й у відшкодуванні витрат на правову допомогу.... судом було відмовлено.... було сягнуто кошти за витрати з проведення с/б експертизи.рішення у справі ************ - див в єдиному державному реєстрі судових рішень (сума вимог була 240984 грн 23 коп. та судові витрати, а результатом є зараз - 42649 на користь Банку та 18 тисяч на користь Клієнта, тобто клієнт фактично двадцять чотири тисячі сплатить замість 240 тис. Підхід може бути застосований у інших справах з цим банком, кому потрібна допомога - пишіть
Погоджуюсь, як і зазначав вище результат дуже пристойний!Я поділилась цікавим. Застосовувати можна там, де будете бачити, що в "тілі кредиту" сидять зняття коштів, які збільшили те тіло. Самостійно я була нарахувала плюс-мінус, на скільки банк порозважався таким чином. Але для зменшення "тіла" щоб це було покладено в рішення, то довелось витратити час і на експертизу.
витрати якби були, то вийшло б, що банк ще і гроші б винен був))) Суддя не могла очевидно аж так))))Та й у відшкодуванні витрат на правову допомогу.... судом було відмовлено.... було сягнуто кошти за витрати з проведення с/б експертизи.
в інших справах все ОК з витратами, прізвище моє видно, можете по реєстрах повністю подивитись ПІП і глянути суд практику. Тут витрати за домовленістю з клієнтом розглядались може як бонус, якщо так складеться. На них ніхто не розраховувавТа й у відшкодуванні витрат на правову допомогу.... судом було відмовлено.... було сягнуто кошти за витрати з проведення с/б експертизи.
Погоджуюсь, як і зазначав вище результат дуже пристойний!
З рішення суду я не зовсім зрозумів.... а яку ж саме суму грошових коштів було отримано на картку Вашою клієнткою? Про яку фактичну суму позики йшла мова? Чи саме с/Б експ. і визначила суму, яку саме й ухвалив суд сплатити на користь банк. установи?Я поділилась цікавим. Застосовувати можна там, де будете бачити, що в "тілі кредиту" сидять зняття коштів, які збільшили те тіло. Самостійно я була нарахувала плюс-мінус, на скільки банк порозважався таким чином. Але для зменшення "тіла" щоб це було покладено в рішення, то довелось витратити час і на експертизу.
клієнтка не отримувала на картку суму одним платежем, це був кредитний ліміт, тобто вона час від часу використовувала кошти і час від час поповнювалась картка. Сума тіла кредиту - це встановлена експертизою і яка стягується як "тіло"З рішення суду я не зовсім зрозумів.... а яку ж саме суму грошових коштів було отримано на картку Вашою клієнткою? Про яку фактичну суму позики йшла мова? Чи саме с/Б експ. і визначила суму, яку саме й ухвалив суд сплатити на користь банк. установи?
Ну в принципі я правильно зрозумів....але дещо дивно, яка ж сума цього разового платежу була? Як суд досліджував, від чого відштовхувався в заочному рішенні?клієнтка не отримувала на картку суму одним платежем, це був кредитний ліміт, тобто вона час від часу використовувала кошти і час від час поповнювалась картка. Сума тіла кредиту - це встановлена експертизою і яка стягується як "тіло"
От і те, про що я пишу, що як позичальник не робить дій по захисту, то суд виносить як банк попросить. Ну або зовсім лише дуже очевидне зменшує. В заочному суд просто задовольнив стягнути суму, яку банк просто вказав як "тіло"Ну в принципі я правильно зрозумів....але дещо дивно, яка ж сума цього разового платежу була? Як суд досліджував, від чого відштовхувався в заочному рішенні?
Погоджуюсь в більшості випадків так і є. Але бувають окремі винятки.... коли суддя виконує функції.... адвоката.От і те, про що я пишу, що як позичальник не робить дій по захисту, то суд виносить як банк попросить. Ну або зовсім лише дуже очевидне зменшує. В заочному суд просто задовольнив стягнути суму, яку банк просто вказав як "тіло"