Позика плюс

• Автор теми Автор теми myshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 543

myshka

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
3
Бали
3
myshka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А хтось знає цю позику плюс? Чи є сайт?
Бо подзвонили що є борг, а я не можу знайти інфу про них, нічого. Хто це?

myshka, а причем техно-финанс?

myshka, позика плюс или Loan+?

Позика плюс.
Я наче нову тему створила😏

Я писала листа на техно фінанс і спілкувалась з менеджером. В мене там борг вже закритий.
Вони надали відповідь що відношення до позика плюс не мають і номерів телефонів таких в них не має і не було. Також коли телефонують то представляються як Техно Фінанс та дзвонять лише позичальнику. Ніяких 3х осіб.

Я писала листа на техно фінанс і спілкувалась з менеджером. В мене там борг вже закритий.
Вони надали відповідь що відношення до позика плюс не мають і номерів телефонів таких в них не має і не було. Також коли телефонують то представляються як Техно Фінанс та дзвонять лише позичальнику. Ніяких 3х осіб.
Так само сказали. Можете номер телефону скинути який дзвонив?

Так, можу
0931357492

Представився як Василь Клик

Останнє редагування:
А хтось знає цю позику плюс? Чи є сайт?
Бо подзвонили що є борг, а я не можу знайти інфу про них, нічого. Хто це?
Я слышал что позычка плюс это Польская мфо, какое отношения она имеет к вам незнаю ( она же кредит плюс )

С Кредит плюс тоже зв'язувалась. Вони мені доводили що то не вони. Що позика плюс до них немає відношення. Я хз.. я не маю боргу ні в позика плюс, ні в техно фінанс. Тому я не переживаю. Просто реально цікаво, що дзвонили від Позики плюс, а контакт за яким зв'язатись дали Техно Фінанс, а ще й суму взагалі не ту назвали.

Ні, немає. Вже давно там немає ніяких кредитів.

А где еще есть кредиты?

Укр позика, бизнес позика, просто позика были?

Останнє редагування:
Назад
Угорі