⚖️ Позов від АТ"УНІВЕРСАЛ БАНК" (Монобанк) на 88310 грн. Позитивне рішення по апеляції + часткове відшкодування затрат на адвоката.

• Автор теми Автор теми Gaidai_O
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 689

Gaidai_O

Читач
Дописи
1
Реакції
11
Бали
3
Gaidai_O не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
30.08.2023 Монобанк подав на мене позов у суд про стягнення 88310 грн. Перечитавши багато інформації, потрапила на цей сайт, і звернулась до адвоката Калініна Сергія Костянтиновича ([email protected]). Він професіонал своєї справи. Адвокат в деталях пояснив всі моменти і що має робити. Я повністю довірила справу Сергію Костянтиновичу, і майже не згадувала про суд)).
Рішення суду, задовольнили частково.
IMG-b22f7c095e77fba657221c652d4ba36b-V.webp

Адвокат запропонував подати апеляцію, і я не пошкодувала що погодилась, повторюсь, так як писала вище, я повністю довірила справу Сергію Костянтиновичу.
Рішення апеляції, нашу скаргу задовольнили повністю)).
IMG-c03abbfbc61375d190270e084203f9a5-V.webp

До того ж Сергій Костянтинович подав заяву на відшкодування затрат на адвоката, задовольнили частково, але я і не розраховувала, а тут ще й бонус)).
IMG-215150feb114ff2e07eec4601158bff7-V.webp

Я безмежно вдячна за допомогу Калініну Сергію Костянтиновичу.

30.08.2023 Монобанк подав на мене позов у суд про стягнення 88310 грн. Перечитавши багато інформації, потрапила на цей сайт, і звернулась до адвоката Калініна Сергія Костянтиновича ([email protected]). Він професіонал своєї справи. Адвокат в деталях пояснив всі моменти і що має робити. Я повністю довірила справу Сергію Костянтиновичу, і майже не згадувала про суд)).
Рішення суду, задовольнили частково.
IMG-b22f7c095e77fba657221c652d4ba36b-V.jpg

Адвокат запропонував подати апеляцію, і я не пошкодувала що погодилась, повторюсь, так як писала вище, я повністю довірила справу Сергію Костянтиновичу.
Рішення апеляції, нашу скаргу задовольнили повністю)).
IMG-c03abbfbc61375d190270e084203f9a5-V.jpg

До того ж Сергій Костянтинович подав заяву на відшкодування затрат на адвоката, задовольнили частково, але я і не розраховувала, а тут ще й бонус)).
IMG-215150feb114ff2e07eec4601158bff7-V.jpg

Я безмежно вдячна за допомогу Калініну Сергію Костянтиновичу.
Черговий ляпас монобанку, чудово)
Мої вітання вам і вашому адвокату!

Вітаю з перемогою у справі!

Цікавить як моно повертає гроші за адвоката? Саме процес. Відповідач надає реквізити для зарахування і банк має зробити платіж?

Судовий збір за апеляцію теж моно має повернути?

Вітаю з перемогою у справі!

Цікавить як моно повертає гроші за адвоката? Саме процес. Відповідач надає реквізити для зарахування і банк має зробити платіж?

Судовий збір за апеляцію теж моно має повернути?
Після вступу рішення в законну силу берете в суді виконавчий лист і відправляєте виконавцю разом із заявою про відкриття провадження і довідкою про банківські реквізити

Назад
Угорі