Позов та повернення переплачених коштів з Приватбанку

• Автор теми Автор теми lemon1978
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 960

lemon1978

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
26
Бали
2590
lemon1978 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Позов до суду подав сам приват. Ліміт 31500, хотіли 71000, сплатив їм 84000. Перша інстанція та мою користь, привату відмова. Апеляцію привату, суд не задоволив. Питання в наступному, чи є на сьогодні практика позовів до суду на приват, щодо повернення переплачених коштів, так, як основною мотивацією відмов привату є відсутність укладених відповідно до вимог законодавства України договорів. Та питання друге - після оприлюднення постанови апеляційного суду я зателефонував до привату з питанням надати мені довідку про відсутність заборгованості, на що працівники привату відповили - справу виграли ви. тільки в тому, що банк не зможе звернутись за стягненням до виконавчої служби, а борг Ваш, як є. так і буде, і навіть зріс на суму сплаченого банком судового збору. Чи зтикався хтось з таким та як далі діяти? Дякую

Здравствуйте, у меня похожая ситуация лимит 15000, выплатил 21000 и ещё хотят 15600, сейчас готовлюсь к суду, подскажите какие материалы использовали Вы или Ваш адвокат, хотел быть в курсе перед тем как посетить адвоката.
А вот по поводу Вашего звонка в "Приват", думаю это бесполезно, после суда всё общение с "приватом" должно происходить через письма с уведомлением о вручении.
Зараннее благодарю Вас за ответ.

Здравствуйте, у меня похожая ситуация лимит 15000, выплатил 21000 и ещё хотят 15600, сейчас готовлюсь к суду, подскажите какие материалы использовали Вы или Ваш адвокат, хотел быть в курсе перед тем как посетить адвоката.
А вот по поводу Вашего звонка в "Приват", думаю это бесполезно, после суда всё общение с "приватом" должно происходить через письма с уведомлением о вручении.
Зараннее благодарю Вас за ответ.
Сколько у Вас было всего заседаний? У меня одно только прошло и уже пол года всё тянется

Сколько у Вас было всего заседаний? У меня одно только прошло и уже пол года всё тянется
Я в начале пути:баян:назначено 1 заседание, прихватовцы подали заяву о рассмотрении без позывача и навсякий случай без ответчика, но я люблю общение :батл:

Назад
Угорі