появилась возможность погасить займ в кешбери

• Автор теми Автор теми AlexandraRiot
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 6K

AlexandraRiot

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
12
Бали
853
AlexandraRiot не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзья ! такая ситуация : появилась возможность погасить займ в кешбери (брала 1800 , через месяц просрочки - 4100 , но предложили их акцию " дисконт" и списали до 2800) я спросила за реструк. о которой указанно на сайте но на горячей линии мне сказали что информация устарела. Кто знает можно ли с ними договорится вообще частями оплатить долг ?

Друзья ! такая ситуация : появилась возможность погасить займ в кешбери (брала 1800 , через месяц просрочки - 4100 , но предложили их акцию " дисконт" и списали до 2800) я спросила за реструк. о которой указанно на сайте но на горячей линии мне сказали что информация устарела. Кто знает можно ли с ними договорится вообще частями оплатить долг ?
Можно с ними договорится что бы вобще им не платить

Можно, но смотря на кого попадешь. У меня тело было 3000, сумма выросла до 6900. Предложили по дисконту 4000. Так как у меня было 1000, согласились на 1000, остальное через 5 дней.
По другому не хотят. Некоторые всё и сразу, а некоторые дают до 3 дней время

Тоже их закрила по Дисконту на протяжении 5 дней (торговалась...)

Дисконт?Акция? У меня тоже больше месяца просрочка. Но мне сегодня ничего кроме "стандартного пакета угроз" не предлагали.Но так как я пользователь 25+(МФО) то Николаю удивить меня не удалось...разочарованно бросил трубку.с фразой что найдёт управу...

О,вони мене кохають, більше 50дзвінків за годину)))))) не спілкуюсь,бо не встигаю відповісти)))))

О,вони мене кохають, більше 50дзвінків за годину)))))) не спілкуюсь,бо не встигаю відповісти)))))
А меня обманули...с нового номера набрали)...я человек любопытный по природе ..не удержалась и ответила!а тут все те же на манеже(....

Мені смс прислали, що будуть дзвонити поки займ не оплачу ? дійсно ніхто так не наярює як вони

а мене напевно вже продали Дельта М. Хто з таким стикався?
Реструктуризації не роблять , кажуть що такого немає, хоча на сайті вказано. Тіло 1000 грн. прострочка майже місяць. Думаю що від них чекати, роботи вже другий день не дзвонять.

Реструктуризації не роблять , кажуть що такого немає, хоча на сайті вказано. Тіло 1000 грн. прострочка майже місяць. Думаю що від них чекати, роботи вже другий день не дзвонять.
у меня похожая ситуация,займ 1000 просрочка дней 10(не хочу даже в личный кабинет заходить,на сумму смотреть)много Вам за месяц накапало на 1000?

Можна домовитися за велику сумму на реструкт. Малі суми неділять.

Дельта м не факторинговая компания, им на обработку передают (они не покупают) звоните в кешбери так же если можно в личном кабинете делайте пролонгаци при желании или просто сменить симки и забыть)

Добрий вечір. Немає просто слів. Мала б змогу вам скинуть переписку що мені пишуть у вайбері то б скинула. Пише сьогодні невідомий номер. "Поверніть борг, далі попереджати не буду і тут скидає всі дані сусідів( ПІП, номер телефону, ідентифікаційний код кожного сусіда і день народження). Чесно кажучи не хотілось і відповідати але спитала яке вони мають право розголошувати персональні дані? Далі пішла розмова від нього в поганому тоні(бо не знаю Як це по іншому назвати)і сказав що я за свій язик тепер буду всім своїм друзям к соц. Мережах пояснювати хто їм звонить.

Назад
Угорі