Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Сегодня позвонили маме и сказали что если сегодня не погасить половину суммы, с завтрашнего дня буду начисляться 2000 штрафа. Кому-то так угрожали? Они реально по 2к добавляют в ЛК?
Сегодня позвонили маме и сказали что если сегодня не погасить половину суммы, с завтрашнего дня буду начисляться 2000 штрафа. Кому-то так угрожали? Они реально по 2к добавляют в ЛК?
Да ШГ не начисляют больше. В процентах не скажу точно. Меня тоже пугали. С 6000 10000 с копейками. И как бы ни пугали сумма не увеличивалась. Я заплатила эту сумму когда получилось да и всё. Потом, правда, опять влезла.. Но это уже другая история)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.