Повʼязані особи

• Автор теми Автор теми miklaaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 87

miklaaa

Форумчанин
Дописи
208
Реакції
213
Бали
193
miklaaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, в когось були випадки що через непогашений мікрозайм, не погоджували кредит третій особі? Ситуація: військовослужбовець який служить в одній частині зі мною звертався до ПриватБанку за кредитом, а йому відмовили і причиною сказали що через мої мікрозайми, хоча крім частини в якій ми служимо ми більше нічим не повʼязані. Чому так відбувається і як діяти, хтось з таким стикався?

Доброго дня, в когось були випадки що через непогашений мікрозайм, не погоджували кредит третій особі? Ситуація: військовослужбовець який служить в одній частині зі мною звертався до ПриватБанку за кредитом, а йому відмовили і причиною сказали що через мої мікрозайми, хоча крім частини в якій ми служимо ми більше нічим не повʼязані. Чому так відбувається і як діяти, хтось з таким стикався?
Не може такого бути. Йому відмовили бо в нього є борги, або немає даних про дохід.

перепрошую, але приватбанк це взагалі найгірше, що може бути. це установа, яка зливає ваші дані 24/7. не користуйтесь цим банком взагалі ,від слова зовсім, повірте. приватбанк - це найгірше, що може бути. нема нічого нікчемнішного,ніж ці всі пройдисвіти. більше того криптобанда бере дуже багато інформації в першу чергу серед клієнтів приватюанку,або їх оточення, що має там відкриті рахунки і відіслані персональні дані

Назад
Угорі