Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поміняйте мамі номер і негайно. Бо все тільки по переду...Додзвонились до мами в село!!! Падлюки!! Мамі 72. Ледве вмовила ,що це аферисти...Як витримати?
Эти вчера за моих тоже взялись... пришлось закрывать их..(Додзвонились до мами в село!!! Падлюки!! Мамі 72. Ледве вмовила ,що це аферисти...Як витримати?
Это как раз то,о чем я написала только что в другой теме.Не агитируйте на оплату .Маме можно сменить номер.Эти вчера за моих тоже взялись... пришлось закрывать их..(
Скажіть мамі, що хтось вказав ваш номер телефону як поручителя, тому дзвонять вам, щоб ви погасили. А мамі, щоб не брала слухавку. Скажіть, що зараз такий тип шахрайства. Ну типу того, коли дзвонять батькам і кажуть, що дитина в біді і треба гроші. Так зеки розважалися. Ми теж потрапляли в таку халепу.Додзвонились до мами в село!!! Падлюки!! Мамі 72. Ледве вмовила ,що це аферисти...Як витримати?
Я так і сказала. Добре ,що в неї вже був випадок з зеками ( чемно говорили, представились банком, то вона всю інфу про себе здала, добре, що мені зразу подзвонила, встигли картку заблокувати), то ніби повірила. Але завтра поїду поміняю їй номер.Скажіть мамі, що хтось вказав ваш номер телефону як поручителя, тому дзвонять вам, щоб ви погасили. А мамі, щоб не брала слухавку. Скажіть, що зараз такий тип шахрайства. Ну типу того, коли дзвонять батькам і кажуть, що дитина в біді і треба гроші. Так зеки розважалися. Ми теж потрапляли в таку халепу.
Правильно, молодець.Я так і сказала. Добре ,що в неї вже був випадок з зеками ( чемно говорили, представились банком, то вона всю інфу про себе здала, добре, що мені зразу подзвонила, встигли картку заблокувати), то ніби повірила. Але завтра поїду поміняю їй номер.
міняйте сімкуДодзвонились до мами в село!!! Падлюки!! Мамі 72. Ледве вмовила ,що це аферисти...Як витримати?