Повісили кредит який не брала

• Автор теми Автор теми чапа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

чапа

Читач
Дописи
7
Реакції
0
Бали
276
чапа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Раніше користувалась їх послугами, але ще півтори місяці тому закрила позику, сьогодні дзвонять і кажуть що останній день користування і маю сплатити майже 2к$ , я до них дзвоню на гарячу лінію, кажуть з вами звʼяжуться щодо питання цього і ніхто не дзвонить, в кабінеті висить позика, і що договір заключався 7 листопада і кошти видані на криптогаманець бінанс, але я вже як півтора місяці, якщо не більше, не маю доступу до того гаманця ! Хтось стикався з подібним? Що робити в даній ситуації?

Хоть бы написали что за кредит. биткепитал?

Ещё какие-то кредиты кроме него есть?

Розділ і тема про бітів
Точно, я просто только проснулся...
Да біткепатіл, інших немає, все закрито
Вы уже третья вроде на этом кто писал что они повесили кредит...( но у них не кредит а позика, сами это говорят, так что с юр точки зрения,вам ничего не будет никто не заставит ничего отдавать

Точно, я просто только проснулся...

Вы уже третья вроде на этом кто писал что они повесили кредит...( но у них не кредит а позика, сами это говорят, так что с юр точки зрения,вам ничего не будет никто не заставит ничего отдавать
А взагалі куди звертатися в такій ситуації , в правоохоронні органи з заявою?

Я не знаю, вперше в такі ситуації, то хвилююсь , не знаю що робити
Можете повернуть за когось. Можете ігнорувати. Можете писати безліч заяв у всі органи. Дзвонити будуть доки не заплатите, або доки вони не заморяться.

А позику оформив якийсь їх працівник. І нічого йому за це не буде.

Можете повернуть за когось. Можете ігнорувати. Можете писати безліч заяв у всі органи. Дзвонити будуть доки не заплатите, або доки вони не заморяться.

А позику оформив якийсь їх працівник. І нічого йому за це не буде.
Я шокована 😳 і немає на них ніякої управи?

А взагалі куди звертатися в такій ситуації , в правоохоронні органи з заявою?
Они проигнорируют... по сути это просто телефонный террор и больше ничего, можете в киберполицию написать, но бесполезно тоже...

вообще как есть: представьте что какой-то школьник взломал ваши данные и ваши контакты и звонит с какой-то дичью и хочет что-то от вас... что будете делать? Тоже делайте и сейчас, вы ничего не брали и отдавать вы ничего не будете, тем кому звонят или пишут объясните что это мошенники и все... потомучто все так и есть и ничего они с вас не стянут ни копейки ни суда ничего не будет они внезакона.

И не платите, потому что эта схема работает пока люди платят за это.
....
Кстати в соседней теме человек взял по макс сколько дали у них, 1000вроде с целью вообще не отдавать, потому что они никто и звать их никак, а вы паритесь за несуществующий долг.

Темьолее у них не кредит, позика, что ещё раз доказывает всё выше описанное...
1000009045.webp

Останнє редагування:
Раніше користувалась їх послугами, але ще півтори місяці тому закрила позику, сьогодні дзвонять і кажуть що останній день користування і маю сплатити майже 2к$ , я до них дзвоню на гарячу лінію, кажуть з вами звʼяжуться щодо питання цього і ніхто не дзвонить, в кабінеті висить позика, і що договір заключався 7 листопада і кошти видані на криптогаманець бінанс, але я вже як півтора місяці, якщо не більше, не маю доступу до того гаманця ! Хтось стикався з подібним? Що робити в даній ситуації?
Там має бути якийсь договір по ідеї коли заключаєте ,він по факту нічого не значить але все запитайте в підтримки

Там має бути якийсь договір по ідеї коли заключаєте ,він по факту нічого не значить але все запитайте в підтримки
[SARCASM]Ну да, ну да. Мало того, что это как разговор слепого с глухим, так ещё и с бандюками. Ещё бы посоветовали жертве с маньяком пообщаться. А что? Вдруг побрезгует![/SARCASM]

Назад
Угорі