Повістка до суду кредит експрес

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 551

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть будь ласка розібратися .Прийшов лист від кредит експрес вони купили борг фінфорс ccloan в цьому листі сума з реквізитами і все таке і повістка в суд за місцем мого проживання на 30.03.12год.,в судовій владі немає даних як бути?

Допоможіть будь ласка розібратися .Прийшов лист від кредит експрес вони купили борг фінфорс ccloan в цьому листі сума з реквізитами і все таке і повістка в суд за місцем мого проживання на 30.03.12год.,в судовій владі немає даних як бути?
Ну можете использовать как туалетную бумажку ,можете нарисовать на ней что -то ,можно самолётик сделать,можно рыбку почистить на неё )

Вони ж люблять лякати)
В мене такі листи були, мама в паніці, всьо скриває від папи, бо то ше той Гітлєр.. Але перевіряла на судовій владі і в реєстрі, то чисто.
Амінь)

Прийшов лист від кредит експрес вони купили борг фінфорс ccloan в цьому листі сума з реквізитами і все таке і повістка в суд за місцем мого проживання на 30.03.12год.,в судовій владі немає даних як бути?
Суди бувають загальні, адміністративні , господарські ... кредит-експресових немає

Назад
Угорі