Повідомлення від колекторів про те, що поставлять на продзвін

• Автор теми Автор теми Kaunas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Kaunas

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
0
Бали
276
Kaunas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Маю багато МФО і з місяць вже вийшов на просрочку,деякі вже закрив за тіло,а сьогодні в вайбер отримав такі повідомлення

Добрий день це вас коллектори турбують сьогодні ваші кредитори дуже просили допомогти в повернені коштів. Хотіли запитати ви як зараз самі повернете чи до вечора мені змусити це зробити ваших родичів?

Я вас на пів годинки на авто прозвін кину а то мені щось не дуже подобається що ви мене ігноруєте. Родичив я вже попередив якщо за пів години не відпишите то автодозвін перекочує на номер батька і матері.

Як мені на це реагувати?
Дякую

Доброго дня!
Маю багато МФО і з місяць вже вийшов на просрочку,деякі вже закрив за тіло,а сьогодні в вайбер отримав такі повідомлення

Добрий день це вас коллектори турбують сьогодні ваші кредитори дуже просили допомогти в повернені коштів. Хотіли запитати ви як зараз самі повернете чи до вечора мені змусити це зробити ваших родичів?

Я вас на пів годинки на авто прозвін кину а то мені щось не дуже подобається що ви мене ігноруєте. Родичив я вже попередив якщо за пів години не відпишите то автодозвін перекочує на номер батька і матері.

Як мені на це реагувати?
Дякую
Заблокувати і видалити. В подальшому не читати. І не спілкуватись

Це у вас біт капітал є, напевно?) або є гроші. Взагалі не звертати увагу, рідних попередити. Не переписуватися з ними

Це у вас біт капітал є, напевно?) або є гроші. Взагалі не звертати увагу, рідних попередити. Не переписуватися з ними
Біт кпиталс немае,а е гроши продали кредитпроминвесту,а ти технофінансу...і на автозвон ставили що невідомий номер,це lovilave. так звонить що пише не цифри,а невідомий номер

І це все за місяць часу?
Е гроши 29 травня переуступили кредитпроминвесту,на 5 й день просрочку,а ті технофінансу 3 липня...в е гроші брав 24 тисячі,відсотків 70 тисяч заплатив і більше не захотів

Доброго дня!

Як мені на це реагувати?
Дякую
Или платить или игнорить, другого не дано.

Доброго дня!

Як мені на це реагувати?
Дякую
Прям такие культурненькие, хоть к ране прикладывай...
Я когда первый раз с "каллами" общалась, помню, валидол пила и ревела полдня.
Я их блокирую, они тут же с другого номера пишут.
Автор, игнорьте, просто игнорьте.

Прям такие культурненькие, хоть к ране прикладывай...
Я когда первый раз с "каллами" общалась, помню, валидол пила и ревела полдня.
Я их блокирую, они тут же с другого номера пишут.
Автор, игнорьте, просто игнорьте.
А навіщо блокувати ,ставите програмульку ,або налаштовуєте телефон на блок невідомих ,теж саме з вайбером ,телегою і іншим і досвідос

как реагировать - уточнить от какой конторы такая борзая шваль рыгает и написать жалобу в НБУ. Скрины, конечно же, приложить. Они, естественно, отморозятся, но, скорее всего, взаимодействие прекратят или ослабят. Пробуйте

как реагировать - уточнить от какой конторы такая борзая шваль рыгает и написать жалобу в НБУ. Скрины, конечно же, приложить. Они, естественно, отморозятся, но, скорее всего, взаимодействие прекратят или ослабят. Пробуйте
А як уточнить? Іти на діалог?

ну, в данном случае да))) Мол, у меня много контор, за какую ты, быдлота, рога свои мочишь. Мамку не жалко? и т.п. В общем, уточняйте и жалуйтесь и, главное, скриньте)

Доброго вечора., підкажіть будь ласка як бути ? В 2017 році брала кредит в філіалі компанії якої назву вже не пам'ятаю , потім вони закрились всі. Передали свої договора цим кредиторам с 9000 нарахували мені приблизно 300000 тепер шлють смс щоб закрити за 20000. Чи можуть вони подати до суду через 7 років?

Вкладення

• Screenshot_2024-07-10-21-10-29-143_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-07-10-21-10-29-143_com.google.android.apps.messaging.webp
    37.4 Кб · Перегляди: 66
Доброго вечора., підкажіть будь ласка як бути ? В 2017 році брала кредит в філіалі компанії якої назву вже не пам'ятаю , потім вони закрились всі. Передали свої договора цим кредиторам с 9000 нарахували мені приблизно 300000 тепер шлють смс щоб закрити за 20000. Чи можуть вони подати до суду через 7 років?
Теоретически могут. СИД с 2020 не работает (карантин/военное положение).

Так а як же срок іскової давності? 7 років як кредит висить, і на тіло не хотять іти я закрила би якби було хоча б 9-10тис. Як брала колись

Так а як же срок іскової давності? 7 років як кредит висить, і на тіло не хотять іти я закрила би якби було хоча б 9-10тис. Як брала колись
То хіба в суді можете заявити про терміни,а так то нікого не цікавить

Доброго дня!

Як мені на це реагувати?
Дякую
Ще з цього номеру сестрі написали індефікаційний код и паспортні дані і спитали чи це її,вона нічого не відповідала

Назад
Угорі