Повернення судового сбору і коштів за послуги адвоката

• Автор теми Автор теми ОляОля88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

ОляОля88

Читач
Дописи
13
Реакції
3
Бали
128
ОляОля88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,підкажіть будь ласка.Може хто стикався.Ми виграли суд з Онлайн Фінанс завдяки Калінін і Партнери,Сергій юрист дуже чудовий.Суд виграли і через суд зобов'язали повернути судовий збір і витрачанні кошти на адвоката.Судовий збір повернули,а витрачені кошти на адвоката ні.Можливо хтось знає як дізнатись виконавця державного хто веде справу,щоб зв'язатись.

Отменили две надписи, по Динеро и Швидкогрошам. Как же теперь вернуть судовый збор, который по решению суда должен быть выплячен мне?

Доброго дня,підкажіть будь ласка.Може хто стикався.Ми виграли суд з Онлайн Фінанс завдяки Калінін і Партнери,Сергій юрист дуже чудовий.Суд виграли і через суд зобов'язали повернути судовий збір і витрачанні кошти на адвоката.Судовий збір повернули,а витрачені кошти на адвоката ні.Можливо хтось знає як дізнатись виконавця державного хто веде справу,щоб зв'язатись.
Добрий день, я знаю, зв'яжіться зі мною, все зробимо.
Отменили две надписи, по Динеро и Швидкогрошам. Как же теперь вернуть судовый збор, который по решению суда должен быть выплячен мне?
Зверніться до мене, допоможу.

Эти державная исполнительная служба не хочет возвращать судовой сбор и затраты на адвоката почтовым переводом хотя есть статья закона. И главное звонит исполнитель говорит что у них не заключен договор с УкрПочтой. Воюю дальше. На возврат подала 9 исполнительных листов

Назад
Угорі