Повернення стягнутих з зарплати коштів після виграного суду.

• Автор теми Автор теми Galizzia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 880

Galizzia

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
64
Бали
2590
Galizzia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня! Таке питання, може хто підкаже. 21.12.2021 був суд, зніс ВП від файної готівки, в ухвалі є пункт про повернення мені судового збору і більше нічого. Але, якраз з грудневої ЗП вся сума по провадженню закрилася. Як мені тепер ці кошти повернути?

Всім доброго дня! Таке питання, може хто підкаже. 21.12.2021 був суд, зніс ВП від файної готівки, в ухвалі є пункт про повернення мені судового збору і більше нічого. Але, якраз з грудневої ЗП вся сума по провадженню закрилася. Як мені тепер ці кошти повернути?
Подавать новый иск о взыскании этих денег как незаконно безосновательно взысканных...

Подать иск о взыскании.
Можно конечно еще связаться с исполнителем и узнать, перевел он деньги мфо или нет.
И да, у вас еще решение не вступило в силу

Подать иск о взыскании.
Можно конечно еще связаться с исполнителем и узнать, перевел он деньги мфо или нет.
И да, у вас еще решение не вступило в силу
А судовой сбор за такой иск какой?и этот суд сбор тоже возвращают после суда?

А судовой сбор за такой иск какой?и этот суд сбор тоже возвращают после суда?
конечно возвращают
1. За подання до суду:
1) позовної заяви майнового характеру, яка подана:
юридичною особою1,5 відсотка ціни позову, але не менше 1 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб і не більше 350 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб
фізичною особою або фізичною особою - підприємцем1 відсоток ціни позову, але не менше 0,4 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб та не більше 5 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб

Назад
Угорі