Повернення коштів. Як змусити повернути кошти?

• Автор теми Автор теми ivliinaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 657

ivliinaa

Форумчанин
Дописи
54
Реакції
34
Бали
308
ivliinaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Продовження моєї історії з кредит7. Написала їм скаргу на поренення коштів які вони списали з моєї карти ( соціальних виплат ще 17.01) сьогодні прийшла відповідь. Поможіть як відписати їм щоб все ж таки добитися повернення коштів
IMG_20220208_185149.webp

Продовження моєї історії з кредит7. Написала їм скаргу на поренення коштів які вони списали з моєї карти ( соціальних виплат ще 17.01) сьогодні прийшла відповідь. Поможіть як відписати їм щоб все ж таки добитися повернення коштів
Данные зарисуйте, Алина

IMG_20220208_185149.jpg
Так там ясно написано,що не повернуть.Ви типу самі дозволили списати)

IMG_20220208_185149.jpg

Надо Всегда___________Валить на Банк

Банк дал списать украл мои деньги и е..........ть нужно банк чтоб вернул.

Никаких МФО и прочей ерунды у меня нет и не было, Банк украл деньги со счета. Банк который дал списать деньги то есть Ваш банк с карты какого произошло списания.

Теперь банк нагнуть не получится, Вы вступили в переписку с МФО и Вам дали ответ.

Надо Всегда___________Валить на Банк

Банк дал списать украл мои деньги и е..........ть нужно банк чтоб вернул.

Никаких МФО и прочей ерунды у меня нет и не было, Банк украл деньги со счета. Банк который дал списать деньги то есть Ваш банк с карты какого произошло списания.

Теперь банк нагнуть не получится, Вы вступили в переписку с МФО и Вам дали ответ.
Правильно,я так с моно воевала,когда с карты списали деньги (причем в минус,которых на карте не было),списали Мфо.Я жалобу в банк писала.После долгой тягомотины мне вернули деньги,что списались где-то месяцев через5-6.

Назад
Угорі