Марічка
Форумчанин
- Дописи
- 514
- Реакції
- 263
- Бали
- 1013
Марічка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я дуже вдячна цьому форуму.За все.За те,що його знайшла.За те,що знайшла тут багато корисних порад,як правильно діяти,відповіді на запитаня,за підтримку.За те,що на все дивлюся іншими очима.У мене пропав страх.За те,що живу і люблю своїх дітей.Низько вклоняюся перед вами Адмін.Ви справжній.Ви дійсно допомагаєте людям.Я вам дякую.Дуже шкодую,що не знайшла форум трішки раніше.Ні,не так.Дуже шкодую,що взагалі в це все влізла,але так вийшло.Не буду тут розписувати свою історію.Всі наші історії,як під копірку.І всі наші дії в більшості теж однакові.Але вже склалася така ситуація і ми всі разом шукаємо тут вихід правильного рішення.І знаходимо.А далі вже все залежить від нас.Отже,завдяки форуму у мене є два повернення коштів.Я пропоную,хто має бажання,віддячити форум за таку підтримку,це стосується тих у кого є повернення.Хай ці кошти будуть на розвиток сайту.Можливо адміністрація мене виправить,можливо я десь повторююся,але побажання своє я залишаю тут.Готова перерахувати,але напишіть куди.