• ЗАБИРАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК!
    Зареєструйся та отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів, необмежений доступ до форуму та невеличкий подарунок 😉

Повернення коштів на правову допомогу

5.00 зірок 1 Vote

Yuristo2020

Юрист
Юрист
Дописи
1394
Реакції
3273
Бали
9005
UAH
228.50
Ваш пол
Женский
Доброго вечора
Хочу нагадати, що Yuristo2020 надає юридичні послуги офіційно.
Також, є можливість повернення витрат на правову допомогу.
Наші Рішення з поверненням витрат на правову допомогу додаю ⬇️

Наш кейс:​

- Єврогроші - суд з повернення переплачених коштів
- Приватбанк, повернення коштів
- Суд обязал Идея Банк вернуть деньги по кредиту
- Суд зобов'язав ПУМБ повернути 86000 гривень
- Суд зобов'язав Банк Форвард повернути клієнту 45000 грн.
- Суд зобов'язав Ідея Банк зарахувати кошти внесені за обслуговування в обов'язковий платіж
- Альфа-Банк програв суд на 360 тисяч гривень
- Приват нараховує відсотки після погашення заборгованості: рішення суду
- Суд повернув клієнту 100 тисяч гривень за Договором автолізингу
- Єврогроші: виграш судової справи та повернення більш ніж 8000 грн.
- Суд повернув клієнту 184 000 гривень за Договором автолізингу
- ПУМБ вдруге програв суд
- Виграно справу у Вердикт Капіталу
- Кредит-Капітал. У задоволенні позову відмовлено повністю
- ПриватБанк: суд відмовив ПриватБанку у стягненні 46000 грн.-
- Сенс Банк повернув клієнту більше 50000 грн.-
- Суд стягнув з Фінфорс на користь Клієнта 30000 грн.-

Viber/Telegram - 0663016527
Е-mail: [email protected]
Сайт: ЮК "ЮристО" Телеграм-канал: ЮРИСТО⚖️
Отзывы о работе

Вкладення

• 1 рішення_page-.png
    1 рішення_page-.png
    92 Кб · Перегляди: 257
  • 2 рішення_page.jpg
    2 рішення_page.jpg
    160.4 Кб · Перегляди: 235
  • 3 рішення_page.png
    3 рішення_page.png
    64.9 Кб · Перегляди: 238
Останнє редагування:
Дуже добре коли можна з правовою допомогою виграти справу і ще й повернути за це витрачені кошти.
Людина витрачає тільки час на спілкування з юристом.І лишається з грошима.
Багато хто з людей, коли бачать не велику суму стягнення не завжди звертаються до юристів ,так як сума з витратами на юриста практично може бути однакова.

Доброго вечора
Отзывы о работе
У меня тоже есть решение по пумбу о возврате суммы на правову допомогу но ещё ничего не получила от исполнительной да и сумма там ооочень приличная.

Доброго вечора

- Суд зобов'язав Ідея Банк зарахувати кошти внесені за обслуговування в обов'язковий платіж

Отзывы о работе
А чи можливо повернути витрати на правову допомогу якщо картка українського банку заблокована виконавцем ? Тобто чи можливо документально в суді підтвердити витрати на адвоката та судовий збір, якщо єдина можливість оплати-це карта закордонного банку ? Я погано уявляю ці технічні моменти

А чи можливо повернути витрати на правову допомогу якщо картка українського банку заблокована виконавцем ? Тобто чи можливо документально в суді підтвердити витрати на адвоката та судовий збір, якщо єдина можливість оплати-це карта закордонного банку ? Я погано уявляю ці технічні моменти
Доброго дня, не зовсім розумію зв'язок витрат на правову допомогу та арештом карти українського банку
У Вас наразі є судова справа чи Ви плануєте звертатись до суду?

Доброго дня, не зовсім розумію зв'язок витрат на правову допомогу та арештом карти українського банку
У Вас наразі є судова справа чи Ви плануєте звертатись до суду?
Наразі в мене судова справа, я відповідач..А зв'язок дуже прямий-заблоковані кошти означають неможливість оплатити судовий збір з рахунку, а отже відміняють право на захист у суді.Питання максимально конкретне- які документи потрібно пред'явити в суді, щоб повернути кошти за правову допомогу, якщо оплачуєш з закордонного рахунку

Наразі в мене судова справа, я відповідач..А зв'язок дуже прямий-заблоковані кошти означають неможливість оплатити судовий збір з рахунку, а отже відміняють право на захист у суді.
Судовий збір сплачується позивачем
Питання максимально конкретне- які документи потрібно пред'явити в суді, щоб повернути кошти за правову допомогу, якщо оплачуєш з закордонного рахунку
У разі сплати коштів з закордону, адвокат пред'являє до суду квитанцію про здійснення зарахування коштів на рахунок (в призначенні платежу Ви вказуєте за що Ви платите, у даному випадку - оплата правової допомоги, згідно Договору *** від ***)

Судовий збір сплачується позивачем

У разі сплати коштів з закордону, адвокат пред'являє до суду квитанцію про здійснення зарахування коштів на рахунок (в призначенні платежу Ви вказуєте за що Ви платите, у даному випадку - оплата правової допомоги, згідно Договору *** від ***)
Дякую за відповідь ! А то я вже понавигадував собі що , можливо,потрібно буде переклад документів з іноземного банку робити

Доброго вечора

Отзывы о работе
Доброго дня, прошу допомогти з питанням та чи можна буде до вас звернутись. Недобросовісні люди скористались моїми документами та набрали кредитів, по майже всім кредитам прийшла відмова дякувати богу, але залишився один і це «Качай гроші», дізнався вже коли було пізно, був виконавчий напис і почали вираховувати кошти із зарплатні.
Виконавчий напис вдалось зупинити та завершити. Хотів би дізнатись, як я можу повернути кошти які були утриманні з моєї зарплатні та як я можу змінити свій кредитний рейтинг, якщо кредит брав не я… Коли виконавчий напис було завершено, мені прийшла перша частина з трьох які вираховували, після чого тихо.

Доброго дня, прошу допомогти з питанням та чи можна буде до вас звернутись. Недобросовісні люди скористались моїми документами та набрали кредитів, по майже всім кредитам прийшла відмова дякувати богу, але залишився один і це «Качай гроші», дізнався вже коли було пізно, був виконавчий напис і почали вираховувати кошти із зарплатні.
Виконавчий напис вдалось зупинити та завершити. Хотів би дізнатись, як я можу повернути кошти які були утриманні з моєї зарплатні та як я можу змінити свій кредитний рейтинг, якщо кредит брав не я… Коли виконавчий напис було завершено, мені прийшла перша частина з трьох які вираховували, після чого тихо.
Доброго дня, чи звертались Ви у поліцію, відносно вказаної ситуації?
Повернути кошти, які були стягнуті за виконавчим провадженням Ви можете звернувшись до суду з Позовною заявою про повернення безпідставно стягнутих коштів.

Доброго дня, чи звертались Ви у поліцію, відносно вказаної ситуації?
Повернути кошти, які були стягнуті за виконавчим провадженням Ви можете звернувшись до суду з Позовною заявою про повернення безпідставно стягнутих коштів.
До поліції не звертались, було вже пізно. Хотів би допомоги в оформленні позовної заяви. Скористатись вашими послугами, якщо така можлива.

До поліції не звертались, було вже пізно. Хотів би допомоги в оформленні позовної заяви. Скористатись вашими послугами, якщо така можлива.
Доброго дня, можете написати на вказані контакти
Отзывы о работе

До брого дня як рахувати місячний строк для рішення суду, вихідні дні враховуються?
До брого дня як рахувати місячний строк для рішення суду, вихідні дні враховуються?

Доброго дня, так, вихідні дні враховуються

Доброго дня, так, вихідні дні враховуються
а якщо, я не отрималя поштою відмову по апеляці, ї хочу подати касаціяю, і вже місяць пройшов, а нічого так і не приходить, оприлюднена вона місяць тому

а якщо, я не отрималя поштою відмову по апеляці, ї хочу подати касаціяю, і вже місяць пройшов, а нічого так і не приходить, оприлюднена вона місяць тому
Стаття 390. Строк на касаційне оскарження
1. Касаційна скарга на судове рішення подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.
2. Учасник справи, якому повне судове рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на касаційне оскарження, якщо касаційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому такого судового рішення.

Але, потрібно враховувати, чи є у Вас Електронний кабінет в Електронному суді
Особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету такої особи, що не позбавляє її права отримати копію судового рішення у паперовій формі за окремою заявою.

Стаття 390. Строк на касаційне оскарження
1. Касаційна скарга на судове рішення подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.
2. Учасник справи, якому повне судове рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на касаційне оскарження, якщо касаційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому такого судового рішення.

Але, потрібно враховувати, чи є у Вас Електронний кабінет в Електронному суді
Особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету такої особи, що не позбавляє її права отримати копію судового рішення у паперовій формі за окремою заявою.
Я зареєстрована в електронному кабінеті
Підкажіть будь ласка що робити я її побачила в електонному суді, повідомила адвокату, від знову мене кормив завтраками, пропав, і лиш скинув мені на відправку касацію, але рішення опубліковане 21.04, виходить якщо сьогодні направлю уже все

Останнє редагування:
Доброго вечора

Отзывы о работе
Здраствуйте ! Цікавить питання - чи може третя особа замість клієнта оплатити послуги адвоката через касу банка по реквізитам рахунку ? Чи потрібно пред'являти паспорт при цьому ? І чи не позбавляє такий спосіб оплати можливості повернення витрат на правову допомогу ?

Здраствуйте ! Цікавить питання - чи може третя особа замість клієнта оплатити послуги адвоката через касу банка по реквізитам рахунку ? Чи потрібно пред'являти паспорт при цьому ? І чи не позбавляє такий спосіб оплати можливості повернення витрат на правову допомогу ?
Доброго дня, так
в призначенні платежу людина зазначає дані Договору та дані клієнта, наприклад - оплата правової допомоги, згідно Договору *** від ***, платник - *****)

Назад
Угорі Унизу