Потрібно грамотно скласти позовну заяву в адмін суд

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

NIRVANA

Форумчанин
Дописи
367
Реакції
129
Бали
2625
NIRVANA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дорогі форумчани, прошу у вас допомоги можливо хтось допоможе грамотно скласти позовну заяву в адмін суд, адже маю декілька нюансів, дорошкевич вліпила виконавчий напис, грошей на юриста взагалі немає, але бажання знести напис велике

Дорогі форумчани, прошу у вас допомоги можливо хтось допоможе грамотно скласти позовну заяву в адмін суд, адже маю декілька нюансів, дорошкевич вліпила виконавчий напис, грошей на юриста взагалі немає, але бажання знести напис велике
Дорошкевич не делает ИНН, она открывает исполнительное производство.
Вы уверены, что вам сразу надо сносить ИНН?
Не проще отменить ИП? Это и быстрее и дешевле

https://anticollector.ua/resources/...nym-postanovlenija-chastnogo-ispolnitelja.22/

Вибачте мені мені за мою не грамотність просто я не дуже ще в цьому розібралась докінця

Вибачте мені мені за мою не грамотність просто я не дуже ще в цьому розібралась докінця
Не надо извиняться))
Просто, что бы подсказать, надо понять чего именно вы хотите))

Прийшли 3 документи

Вкладення

• IMG_20200727_124249.webp
    IMG_20200727_124249.webp
    232.5 Кб · Перегляди: 50
Прийшли 3 документи
И? Еше раз, чего вы хотите?
Признать надпись неподлежащей исполнению?
Или отменить исполнительное производство?
Кстати, у вас прописка в каком населенном пункте?

Ну девушка некорректно выразила свою мысль, в админ суде же не сносят ИНН)) :punish:

И? Еше раз, чего вы хотите?
Признать надпись неподлежащей исполнению?
Или отменить исполнительное производство?
Кстати, у вас прописка в каком населенном пункте?
Львів, відмінити або ж визнати не підлягаючою

Порадьте будь ласка як краще
Админ суд (отмена ип) быстрее, гражданский процесс подольше)) но там вы признаете ИНН неподлежащей исполнению, то есть, повторно ее уже никто не предьявит))
Так, что решать вам, как поступать.
Я всегда советую начинать с исполнительного производства

Это не то))
Человек же хочет ИНН сносить))
В пості написано адмін.суд.
Ну девушка некорректно выразила свою мысль, в админ суде же не сносят ИНН)) :punish:
Перший раз,коли з цим стикаєшся взагалі важко орієнтуватися адмін.чи гражданка,ВП чи ВНН,особливо в паніці.

В пості написано адмін.суд.

Перший раз,коли з цим стикаєшся взагалі важко орієнтуватися адмін.чи гражданка,ВП чи ВНН,особливо в паніці.
Так є я й досі не докінця це все розумію, вже писала до Abramenko , просила допомоги, дуже їй вдячна за те що відгукнулися, на моє прохання, але все ж таки трошки тяжко мені зорієнтуватися, адже є декілька нюансів в моєму випадку

Так є я й досі не докінця це все розумію, вже писала до Abramenko , просила допомоги, дуже їй вдячна за те що відгукнулися, на моє прохання, але все ж таки трошки тяжко мені зорієнтуватися, адже є декілька нюансів
Що не зрозуміло?

Назад
Угорі