Потрібно доплатити ВП, це як?

• Автор теми Автор теми Вікусік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 882

Вікусік

✩ Premium ✩
Дописи
62
Реакції
69
Бали
2590
Вікусік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Маю 5 ВП. Ось в дії написано на одне,потрібно доплатити. Я нічого не сплачувала, як це розуміти

Вкладення

• IMG_20211118_095218.webp
    IMG_20211118_095218.webp
    23.6 Кб · Перегляди: 118
У Вас по исполнительному листу успели снять 69 грн. и им этого мало
В мене не має звідки знімати, картки заблоковані, офіційно не працюю.
А могли б вже і завершити,ненаситні?
Це то точно, і то бажано щоб всі 5???

картки заблоковані,
Могли з рахунку списати,заблокованні рахунки їм на швидкість списання ніяк не впливають.
Вєруня останнім часом активно постанови в банк на списання коштів по вп розсилає...

Могли з рахунку списати,заблокованні рахунки їм на швидкість списання ніяк не впливають.
Вєруня останнім часом активно постанови в банк на списання коштів по вп розсилає...
даже не знаю, що думати, на рахунках грошей не було. А це ніяк не вплине на знесення ВП, через суд?

даже не знаю, що думати, на рахунках грошей не було. А це ніяк не вплине на знесення ВП, через суд?
Не знаю.Може юристи підкажуть?
В мене було повністю сплачене ВП по напису...знесли в суді без проблем і стягненні кошти повернули.

Всім дякую за підтримку. 5 ВП з початку мене це злякало коли порахувала скільки потрібно на знесення, але коли порахувала скільки виходить сума по всіх ВП, а це в 10 разів більше, так що хай чекають барани, а ні копійки не отримають, хоча розумію що по ВП це тільки початок.

У меня не было вообще карт никаких и тоже в дии писало,что сплачено 100грн. И требует оплаты .
Здравствуйте. У меня пишет в дие, что 200 грн. сплачено и тоже не понятно откуда-на работу в бухгалтерию ничего ещё не приходило, тем более что обеспечение подал в прошлый четверг. Что это Вы не выяснили-глюк в приложении или как?

Здравствуйте. У меня пишет в дие, что 200 грн. сплачено и тоже не понятно откуда-на работу в бухгалтерию ничего ещё не приходило, тем более что обеспечение подал в прошлый четверг. Что это Вы не выяснили-глюк в приложении или как?
Не знаю,у меня уже суд решение вступило в силу и исп.производство закрылось.Так что незнаю

Всім привіт. Маю 5 ВП. Ось в дії написано на одне,потрібно доплатити. Я нічого не сплачувала, як це розуміти
У вас зняли з карти 69 грн..потрібно доплатити..там копійки всього ще 30 тис..ну сущі копійки

Назад
Угорі