Потрiбна заява для розлучення.

• Автор теми Автор теми Masha87
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 973

Masha87

Форумчанин
Дописи
517
Реакції
469
Бали
5225
Masha87 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто з юристів на форумі, складе заяву про розлучення ( не дорого)? Без поділу майна, але з дитиною. Дякую.

Хто з юристів на форумі, складе заяву про розлучення ( не дорого)? Без поділу майна, але з дитиною. Дякую.
В любом суде есть образец.
Я вже так три роки відтягую. Далі не має куди. Втомилася.
Вам помощь юристов с форума в этом деле не нужна.Идете в суд и там по образцу напишите .
В жизни это крайние меры Хорошо подумайте.

Вам помощь юристов с форума в этом деле не нужна.Идете в суд и там по образцу напишите .
Це зрозуміло, часу не має. Дві роботи. Тай не компетентна я. Хочу щоб все вірно написати а то відправлять без розгляду.

Це зрозуміло, часу не має. Дві роботи. Тай не компетентна я. Хочу щоб все вірно написати а то відправлять без розгляду.
Ви в суд сходіть.Там вся інфа є.Вам просто здається що це щось важке?.
Все там розглянуть .Не придумуйте .

Там абсолютно нічого важкого. 1 листочок на декілька абзаців. Сходіть в суд самі все побачите.

Masha87, знаходите в неті, копіюєте, вставляєте свої дані, корегуєте деяку інформацію під свій випадок і voilà!))

За 3 года явно уже хорошо подумала,это же не спонтанное решение

Назад
Угорі