Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Может передумаете ещё....Хто з юристів на форумі, складе заяву про розлучення ( не дорого)? Без поділу майна, але з дитиною. Дякую.
Я вже так три роки відтягую. Далі не має куди. Втомилася.Может передумаете ещё....
В любом суде есть образец.Хто з юристів на форумі, складе заяву про розлучення ( не дорого)? Без поділу майна, але з дитиною. Дякую.
Вам помощь юристов с форума в этом деле не нужна.Идете в суд и там по образцу напишите .Я вже так три роки відтягую. Далі не має куди. Втомилася.
Це зрозуміло, часу не має. Дві роботи. Тай не компетентна я. Хочу щоб все вірно написати а то відправлять без розгляду.В любом суде есть образец.
Вам помощь юристов с форума в этом деле не нужна.Идете в суд и там по образцу напишите .
В жизни это крайние меры Хорошо подумайте.
Ви в суд сходіть.Там вся інфа є.Вам просто здається що це щось важке?.Це зрозуміло, часу не має. Дві роботи. Тай не компетентна я. Хочу щоб все вірно написати а то відправлять без розгляду.
Там абсолютно нічого важкого. 1 листочок на декілька абзаців. Сходіть в суд самі все побачите.Це зрозуміло, часу не має. Дві роботи. Тай не компетентна я. Хочу щоб все вірно написати а то відправлять без розгляду.
За 3 года явно уже хорошо подумала,это же не спонтанное решениеВ любом суде есть образец.
Вам помощь юристов с форума в этом деле не нужна.Идете в суд и там по образцу напишите .
В жизни это крайние меры Хорошо подумайте.