Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НетПідкажіть, мені потрібно відновити підприємця ,маю борги перед мфо деякі вже продали, чи це якось вплине на відновлення діяльності?
ніяк, МФО жодного відношення не має до припинення/відновленні підприємницької діяльності .Підкажіть, мені потрібно відновити підприємця ,маю борги перед мфо деякі вже продали, чи це якось вплине на відновлення діяльності?
А подождать окончание карантина?.. я вот от знакомой слушалв как она налоги не успевала платить..а там еще штрафв..и снова лезла в кредиты и мужа загоняла в них..Підкажіть, мені потрібно відновити підприємця ,маю борги перед мфо деякі вже продали, чи це якось вплине на відновлення діяльності?
Я і чекаю закінчення карантину,просто готую себе,щоб знати.А подождать окончание карантина?.. я вот от знакомой слушалв как она налоги не успевала платить..а там еще штрафв..и снова лезла в кредиты и мужа загоняла в них..
Иногда ... это бессмысленная возня и трата времени и денег.
Ни КаК НЕТ!Підкажіть, мені потрібно відновити підприємця ,маю борги перед мфо деякі вже продали, чи це якось вплине на відновлення діяльності?
Нет.Підкажіть, мені потрібно відновити підприємця ,маю борги перед мфо деякі вже продали, чи це якось вплине на відновлення діяльності?