Потрібна Ваша Допомога

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Через велику необхідність, мушу звернутися до Вас Всіх за фін,допомогою....
Старшу дочку ,швидка забрала в лікарню..матка відкрита,схватки через кожні20-17с.
Термін 29-30тижнів.БЕТАСНАП,купили цей припарат для розкриття легенів плоду у утробі матері....---біля2000коштує.+УКоли,пігулки...(весь список)--на два дні забезпечена ліками

Коли була у лікарні, дзвонить середня дочка... В Перлика температура,рвота,сильна головна біль. Зять в лікарні ,я додому.....
оце годину ,як заснула....
Не дай Боже її везти в лікарню .. я без грошей....в п'ятницю тільки буде заробітна плата...
Прошу ПОЗИЧИТИ!!!!!!!В СУБОТУ ВІДДАМ!!!!!
Думаю,сума 1000грн.. допоможе до п'ятниці(вечір(((

Дякую Всім!!

1558848681_1.webp

Дякую , мої хороші!! За підтримку))))

Старшу дочку ,швидка забрала в лікарню..матка відкрита,схватки через кожні20-17с.
Термін 29-30тижнів.БЕТАСНАП,купили цей припарат для розкриття легенів плоду у утробі матері....---біля2000коштує.+УКоли,пігулки...(весь список)--на два дні забезпечена ліками

Коли була у лікарні, дзвонить середня дочка... В Перлика температура,рвота,сильна головна біль. Зять в лікарні ,я додому.....
Не дай Боже її везти в лікарню .. я без грошей....в п'ятницю тільки буде заробітна плата...

Дякую Всім!!
Хай все у Вас і Вашоі родини буде добре!!!

Дякую Всім!!
якщо то пиши... хось придумаємо.. одужуйте

Дякую,тримаюсь....
Перлик спить..
Старша донечка спить....
все будет хорошо... ты не волнуйся.... если что пиши что-то придумаем... у меня в субботу у малого тоже день рождения... но если надо будет пиши прорвемся

все будет хорошо... ты не волнуйся.... если что пиши что-то придумаем... у меня в субботу у малого тоже день рождения... но если надо будет пиши прорвемся
Нам , Головне цю ніч пережити....а далі новий день....нове бачення проблеми

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі