Потрібна порада. хочу звільнитись за власним бажанням

• Автор теми Автор теми Джессі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 653

Джессі

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
57
Бали
343
Джессі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!Потрібна порада ваша.Я хочу звільнитись за власним бажанням з посади фельдшера проробила лише півроку .Підкажіть як правильно зробити?Можна буде вернутись на посаду фельдшера через певний термін?

Доброго дня!Потрібна порада ваша.Я хочу звільнитись за власним бажанням з посади фельдшера проробила лише півроку .Підкажіть як правильно зробити?Можна буде вернутись на посаду фельдшера через певний термін?
Що значить як правильно???Пишите заяву і звільняєтесь...за власним бажанням...іншого виходу для звільнення...ще поки не бачила

Думаю можно, вы ж по собственному желанию уходите, не по увольнению

Тут впрямь все фельдшера...
Какая разница фельдшервя или грузчик,каменщик..?
Это обычная работа.
Если будет в вас потребность почему не возьмут обратно?
Просто за то время пока вас не будет может придет нормальный фельдшер и пригреет себе место, и будет до пенсии там работать.
Так что выбор за вами либо остаётесь, либо не задавайте таких вопрос, пдьте себе на зароботки(я так догадался что вы туда же и собрались,) а там после что будет ни кто не может знать.
А то вы хотите и рыбку съесть и .......

А для чого звільняєтесь? Якщо потім хочете повернутися. Може краще працювати?

Как правильно уволиться для пособия? По согласию сторон, по-моему.
А что будет через полгода Вам никто не скажет....

Назад
Угорі