- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35919
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація така....
В червні 25-27числах,моя 17-річна дочка пішла працювати в магазин мережі,,7-23''. 8-годинний робочий. день. 2/2
За цей період виробили мед, книжку,дали мені заяву, що я дозволяю їй працювати і готова матеріально відповідати вразі чого. Але... Цю заяву я не віддала.
Тиждень назад моя дочка, звільнилася. Сьогодні їй віддали гроші тільки за 3-робочі дні у червні. За липень--0.
Як я знаю,при розрахунку з роботи на протязі 2-4днів надають розрахунок. А тут ні. Мотивує ,що немає коштів.
Якби вона працювала далі,чи перейшла в інший магазин цієї мережі,тоді я згідна. А так,??????
Я хочу в понеділок поїхати до керівництва ,але потрібно бути ,,підкованою'' .
Допоможіть!!!!!!!!.
навіть по законах не знаю як шукати,чесно кажу!!!!
Дитина неповнолітня,і моєї згоди в них немає.....
Дуже важливо,чекаю........
В червні 25-27числах,моя 17-річна дочка пішла працювати в магазин мережі,,7-23''. 8-годинний робочий. день. 2/2
За цей період виробили мед, книжку,дали мені заяву, що я дозволяю їй працювати і готова матеріально відповідати вразі чого. Але... Цю заяву я не віддала.
Тиждень назад моя дочка, звільнилася. Сьогодні їй віддали гроші тільки за 3-робочі дні у червні. За липень--0.
Як я знаю,при розрахунку з роботи на протязі 2-4днів надають розрахунок. А тут ні. Мотивує ,що немає коштів.
Якби вона працювала далі,чи перейшла в інший магазин цієї мережі,тоді я згідна. А так,??????
Я хочу в понеділок поїхати до керівництва ,але потрібно бути ,,підкованою'' .
Допоможіть!!!!!!!!.
навіть по законах не знаю як шукати,чесно кажу!!!!
Дитина неповнолітня,і моєї згоди в них немає.....
Дуже важливо,чекаю........