Потрібна консультація по кредитам. Всі вони без просрочки, але % дуже шалені

• Автор теми Автор теми JuliaPlvk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 527

JuliaPlvk

Форумчанин
Дописи
216
Реакції
65
Бали
5125
JuliaPlvk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є 4 діючих кредити, які оплачую кожний тиждень по 2-5т. Потрібна консультація і допомога, щоб оскаржити відсотки і домовитись про оплату частинами.
Тіло по 12-17т , а хочуть в кінцевому результаті по 36-50т credit7, miloan, firstcredit. Бо перекривала інші і набралась (
Я вже не можу всю свою зп по 15т виплачувати в місяць
Дуже потрбіна консультація юриста, щоб вирішити це питання та платити хоча б меньше 🙏

Юристи на форумі не працюють в досудовому порядку. Інших не шукайте,розведуть на гроші.
JuliaPlvk, майже 5 років ....

Я маю на увазі майже 5 років на форумі. І платите. Чи це вже не перший раз?
Ні, всі кредити закрила ще 2,5 роки тому.
Я попала на шахраїв 2 місяці тому які мене розвели на 50т і зашилась без нічого, навіть поліція не допомогла , сказали що немає сенсу тож знову влізла в боргову яму. Я вже все проплакала
виходьте на протермінування і досить їх годувати
Не хочу щоб телефонували з близького оточення, є ньюанси по здоровью у близьких
Я маю на увазі майже 5 років на форумі. І платите. Чи це вже не перший раз?
Єдине що кеш бері з 20 чи 21 року продали мене комусь, аое я їм платила 1,5 роки пролонгації і забила на них. Інколи приходять смс від TOV_DG щоб сплатила борг і більше пів року пишуть шо подадуть в суд та ніяк не надішлють письмового листа

Останнє редагування:
Ні, всі кредити закрила ще 2,5 роки тому.
Я попала на шахраїв 2 місяці тому які мене розвели на 50т і зашилась без нічого, навіть поліція не допомогла , сказали що немає сенсу тож знову влізла в боргову яму. Я вже все проплакала

Не хочу щоб телефонували з близького оточення, є ньюанси по здоровью у близьких

Єдине що кеш бері з 20 чи 21 року продали мене комусь, аое я їм платила 1,5 роки пролонгації і забила на них. Інколи приходять смс від TOV_DG щоб сплатила борг і більше пів року пишуть шо подадуть в суд та ніяк не надішлють письмового листа
Вам потрібно не платить,а вийти на протермінуваннях ще 5 років тому. Зробіть вже це хоч зараз

Та боюсь що потім це може вплинути на офіцну роботу і виїзд закордон в майбутньому
Ну слухайте...у вас варіантів не багато.
Закрити.
Платити.
Не платити.

Вам кажуть, хочете меньші суми, хочете можливість закрити за мін.,
то тільки прострочка.

ІНакше без варіантів.

Ну слухайте...у вас варіантів не багато.
Закрити.
Платити.
Не платити.

Вам кажуть, хочете меньші суми, хочете можливість закрити за мін.,
то тільки прострочка.

ІНакше без варіантів.
Розумію, але дзвінки до оточення дуже лякає…. Минулий раз допомогли батьки, зараз не хотілось би турбувати цим всим (
А з % виходить дуже шалена сума…
Зрозуміла, що в цьому питанні мені ніхто не допоможе . Навіть коли хочеш платити і вирішити питання, все одно не вийде меньше …. (

Розумію, але дзвінки до оточення дуже лякає…. Минулий раз допомогли батьки, зараз не хотілось би турбувати цим всим (
А з % виходить дуже шалена сума…
Зрозуміла, що в цьому питанні мені ніхто не допоможе . Навіть коли хочеш платити і вирішити питання, все одно не вийде меньше …. (
Просто така реальність.
Але віддавати всю ЗП на цих іродів...
Ви ж розумієте, що не потягнете. Тому кажіть стоп, складайте гроші, дозичте десь, і потім закривайте.
Рано чи пізно воно дійде до протермінування. Тому чого чекати

Просто така реальність.
Але віддавати всю ЗП на цих іродів...
Ви ж розумієте, що не потягнете. Тому кажіть стоп, складайте гроші, дозичте десь, і потім закривайте.
Рано чи пізно воно дійде до протермінування. Тому чого чекати
🥲

Є 4 діючих кредити, які оплачую кожний тиждень по 2-5т. Потрібна консультація і допомога, щоб оскаржити відсотки і домовитись про оплату частинами.
Тіло по 12-17т , а хочуть в кінцевому результаті по 36-50т credit7, miloan, firstcredit. Бо перекривала інші і набралась (
Я вже не можу всю свою зп по 15т виплачувати в місяць
Дуже потрбіна консультація юриста, щоб вирішити це питання та платити хоча б меньше 🙏
Милоан врятле кому-то звонить будут, кроме вас, мне вот только звонят каждые 2минуты, стоит каллфильтр.

Назад
Угорі