Потрібна інформація по виконавчому провадженні

• Автор теми Автор теми Ros12345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 539

Ros12345

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
35
Бали
5090
Ros12345 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приват банк арештував рахунок але виконавче провадження завершено ( повернуто стягувачу) що мені робити для розблокування рахунку? І ще ньюанс такий що ця державна виконавча не діє розформована якось так

Приват банк арештував рахунок але виконавче провадження завершено ( повернуто стягувачу) що мені робити для розблокування рахунку? І ще ньюанс такий що ця державна виконавча не діє розформована якось так
Повернення виконавчого документа стягувачу є підставою для закриття виконавчого провадження, але оскільки борг не стягнуто, це не є підставою для зняття арешту з рахунку.
Який у вас виконавчий документ - виконавчий лист на підставі рішення суду чи виконавчий напис нотаріуса?

Повернення виконавчого документа стягувачу є підставою для закриття виконавчого провадження, але оскільки борг не стягнуто, це не є підставою для зняття арешту з рахунку.
Який у вас виконавчий документ - виконавчий лист на підставі рішення суду чи виконавчий напис нотаріуса?
Добрый вечер! мможно вклинусь по сути .? У меня возврат ВП стягувачу по ИНН.

да потому что д*билы с минюста для этого варианта (возврат стягувачe) определили невозможность вызначення поточного рахунку
кумарят уже эти ихние полупокерские новшества

да потому что д*билы с минюста для этого варианта (возврат стягувачe) определили невозможность вызначення поточного рахунку
кумарят уже эти ихние полупокерские новшества
спасибо. понял

не за что))
там правки висят с 17 июля, всё их никак не утвердят... вот в их числе уже точно изложено, то что выше написано
4. Виконавець відмовляє боржнику у визначенні поточного рахунку в банку для здійснення видаткових операцій у разі, якщо:
виконавче провадження, у якому накладено арешт на кошти боржника, закінчено на підставі статті 39 Закону або виконавчий документ у цьому виконавчому провадженні повернуто стягувачу відповідно до статті 37 Закону;

не за что))
там правки висят с 17 июля, всё их никак не утвердят... вот в их числе уже точно изложено, то что выше написано
Я так понимаю ( языком юристьв) нужно сносить в любом случае???

Я так понимаю ( языком юристьв) нужно сносить в любом случае???
языком юристов сносить не нужно, нужно обратиться к юристам/адвокатам и они снесут, юридическим языком)))
не снесете сейчас - потом будет снести трудно, если не невозможно.

языком юристов сносить не нужно, нужно обратиться к юристам/адвокатам и они снесут, юридическим языком)))
не снесете сейчас - потом будет снести трудно, если не невозможно.
Спасибо огромное. полезный коментарий, будем работать

Назад
Угорі