Потрібна допомога з вирішенням питання з приватним виконавцем Золотарьовою

• Автор теми Автор теми Свят
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Свят

Читач
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
Свят не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Потрібна допомога з вирішенням питання з приватним виконавцем Золотарьовою. Додому прийшов лист про виконавче провадження котре дозволив такий собі Горай.
Підкажіть будь ласка, як потрібно написати їй листа, щоб золотарьова представила всі необхідні документи?
Хочу знести той виконавчий напис

Доброго дня.
Потрібна допомога з вирішенням питання з приватним виконавцем Золотарьовою. Додому прийшов лист про виконавче провадження котре дозволив такий собі Горай.
Підкажіть будь ласка, як потрібно написати їй листа, щоб золотарьова представила всі необхідні документи?
Я писал в свободной форме. Не именно ей, конечно же, и приходил с заявлением в приемный день.

Доброго дня.
Навіщо їй писати, якщо документи ви отримали?
Треба в суд звертатись із позовом про знесення виконавчого напису нотаріуса.

Навіщо їй писати, якщо документи ви отримали?
Треба в суд звертатись із позовом про знесення виконавчого напису нотаріуса.
Я отримав тільки листа.
Я гадав що потрібно їй писати з вимогою надати копію договору і т.п.
Просто з чим мені звертатись до суду?
В листі написано про якийсь профіткапітал, я таких навіть не бачив.

Свят, від кого лист? Що в ньому?
Це не форум екстрасенсів.
Отримав листа від приватного виконавця про те що відкрито виконавче провадження по виконавчому напису котре зробив горай
Перевірив себе у єдрб і дійсно є відкрите вп
У листі сказано, що винен якомусь профвт капіталу майже 13к
Лист прийшов додому. У листі не вказано ні номеру договору ніякого.

Свят, тобто немає постанови провідкриття виконавчого провадження, розмір мінімальних витрат, винагороду виконавця?

Отримав листа від приватного виконавця про те що відкрито виконавче провадження по виконавчому напису котре зробив горай
Перевірив себе у єдрб і дійсно є відкрите вп
У листі сказано, що винен якомусь профвт капіталу майже 13к
Лист прийшов додому. У листі не вказано ні номеру договору ніякого.
не усложняйте себе жизнь)))
у вас, в постановлении об открытии ип, есть идентификатор доступа
зайдите сюда Автоматизована система виконавчого провадження выбирете, доступ сторон к исполнительному производству, введите номер ИП и идентификатор и посмотрите, что исполнитель загрузил.
есть шансы, что там будут все необходимые вам документы))

не усложняйте себе жизнь)))
у вас, в постановлении об открытии ип, есть идентификатор доступа
зайдите сюда Автоматизована система виконавчого провадження выбирете, доступ сторон к исполнительному производству, введите номер ИП и идентификатор и посмотрите, что исполнитель загрузил.
есть шансы, что там будут все необходимые вам документы))
Не подскажите что имеется ввиду под идентификатором доступа?
Tarass, Я это уже 2 часа пытаюсь выяснить)
Прошу прощения, просто впервые с таким столкнулся.

Свят, в этих документах есть Постановление об открытии исполнительного производства с QR-кодом и идентификатором доступа вверху первой страницы?

Не подскажите что имеется ввиду под идентификатором доступа?

Прошу прощения, просто впервые с таким столкнулся.
обычно, он в последнем абзаце постановления об открытии ИП. цифернобуквенный набор символов

А рахунки не заблокувала? Бо сьогодні і по мені вона відкрила ВП, документів звичайно ще не маю, завтра буду платити судзбір та зносити ИНН...це вже 5 ВП.. коли ж це скінчиться?..

А рахунки не заблокувала? Бо сьогодні і по мені вона відкрила ВП, документів звичайно ще не маю, завтра буду платити судзбір та зносити ИНН...це вже 5 ВП.. коли ж це скінчиться?..
Є вже рішення суду по цих 5 ВП?

Назад
Угорі