Потрібна допомога юриста (порада). Військовий

• Автор теми Автор теми Vano1320
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 32

Vano1320

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
Vano1320 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Після того як надав документи форма 5 УБД військовий квиток заявку прийшов лист чи можу я попросити що оплату здійсню через 3 місяці (скільки часу в мене на оплату і на відповідь)?
Чи можу я зробити перерахунок Тенго продали їм договір я сплачував пролонгації тенго до кого звертатись ?
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ» (далі - ТОВ «ФК «ЄАПБ»), повідомляє, що

****** 2025р. на підставі договору факторингу ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» відступило до ТОВ «ФК «ЄАПБ» право грошової вимоги Вашої заборгованості за договором № ******* від ********* 2025р. (далі – Кредитний договір).

Станом на 4 лютого 2026р. розмір Вашої заборгованості за Кредитним договором становить 20629.16 грн.

ТОВ «ФК «ЄАПБ» повідомляє, що всі нарахування, які відбувались за договором № ******** від ******** 2025р. до дати отримання права грошової вимоги, здійснювались виключно Вашим попереднім кредитором.

Додатково інформуємо, що з дати отримання права грошової вимоги по Кредитному договору, ТОВ «ФК «ЄАПБ» не здійснювало нарахування жодних штрафних санкцій.

ТОВ «ФК «ЄАПБ» може запропонувати наступні лояльні умови погашення заборгованості:

За умови оплати 10950 грн. за Кредитним договором № *********, у ТОВ «ФК «ЄАПБ» у подальшому будуть відсутні фінансові вимоги за даним Кредитним договором.

Про свій намір здійснити оплату на вказаних умовах прохання повідомити ТОВ «ФК «ЄАПБ», для активації пропозиції.

Vano1320, якщо Ви отримали кредит після початку служби, то я б взагалі нічого не платила єапб. Перехід права вимоги не легітимізує незаконні нарахування первісного кредитора

Vano1320, якщо Ви отримали кредит після початку служби, то я б взагалі нічого не платила єапб. Перехід права вимоги не легітимізує незаконні нарахування первісного кредитора
Можна більш детальніше ?
@naziza2121 телеграм

Назад
Угорі