Потрібна допомога моїй дитині

• Автор теми Автор теми Olechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Olechka

Форумчанин
Дописи
130
Реакції
162
Бали
343
Olechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ніколи не могла і подумати про те що буду просити допомоги у сторонніх людей, але життя вносить свої корективи і не на користь нам!
Моїй дитині потрібні окуляри, рецепт на лінзи складний, лінза виготовляється індивідуально під замовлення, у моєї доці гіперметропія високого ступеню з астигматизмом, амбліопія, вже розвивається косоокість, їй 6 років тільки, в майбутньому потрібна операція по заміні хрусталика, поки тільки корекція окулярами!
Лінзи коштують майже 11000 тис, без оправи, на даний момент у нас немає таких коштів, немає в кого просити допомоги.
Рецепт і довідки від лікаря можу кинути в приват
Можливо хтось знає де дешевше можна замовити, або порадить лікаря для консультації толкого Київ і обл
Були в 3 лікарів висновок один у дитини погіршується зір, нажаль.
Зараз вона бачить на 30-40% тільки
Нехай всі дітки будуть здорові!!!!
Всім добра

Ніколи не могла і подумати про те що буду просити допомоги у сторонніх людей, але життя вносить свої корективи і не на користь нам!
Моїй дитині потрібні окуляри, рецепт на лінзи складний, лінза виготовляється індивідуально під замовлення, у моєї доці гіперметропія високого ступеню з астигматизмом, амбліопія, вже розвивається косоокість, їй 6 років тільки, в майбутньому потрібна операція по заміні хрусталика, поки тільки корекція окулярами!
Лінзи коштують майже 11000 тис, без оправи, на даний момент у нас немає таких коштів, немає в кого просити допомоги.
Рецепт і довідки від лікаря можу кинути в приват
Можливо хтось знає де дешевше можна замовити, або порадить лікаря для консультації толкого Київ і обл
Були в 3 лікарів висновок один у дитини погіршується зір, нажаль.
Зараз вона бачить на 30-40% тільки
Нехай всі дітки будуть здорові!!!!
Всім добра
Насколько я поняла вам надо документы подтверждающие болезнь скинуть админу

доброго ранку, можливо хтось був на прийомі у професора Рикова(офтальмолог) медмістечко зав кафедрою мікрохірургії ока,поділіться враженнями

доброго ранку, можливо хтось був на прийомі у професора Рикова(офтальмолог) медмістечко зав кафедрою мікрохірургії ока,поділіться враженнями
Olechka, були мої знайомі там на консультації.. Якщо ще актуально, можу дізнатись, у кого..

В личку киньте номер карты в феврале с ЗП помогу чем смону

Також чекаю в ЛС номер карти..
Багато не зможу, проте з зп обов"язково перекину!

В личку киньте номер карты в феврале с ЗП помогу чем смону
Дякую
Також чекаю в ЛС номер карти..
Багато не зможу, проте з зп обов"язково перекину!
Дякую
Дякую не байдужим форумчанам, ще залишилося не багато зібрати і моя донечка зможе бачити краще

Останнє редагування:
Пишу ще коментар, щоб підняти тему.
Ребятушки, давайте допоможемо дитині всі разом)

Пишу ще коментар, щоб підняти тему.
Ребятушки, давайте допоможемо дитині всі разом)
Дякую!!!!
Olechka, були мої знайомі там на консультації.. Якщо ще актуально, можу дізнатись, у кого..
Якщо не важко запитайте?
Є тут люди, які проживають у Харкові, чи є ще Іщюмська оптика? Гугл не дає нічого зрозумілого, кажуть що там саме гайдешевше можна замовити лінзи
Дякую всім не байдужим за допомогу, залишилося ще зібрати 3,5 тис грн, допоможіть, будь ласка, ми з дочкою будемо дуже вдячні

Останнє редагування:
Завод
Дякую!!!!

Якщо не важко запитайте?
Є тут люди, які проживають у Харкові, чи є ще Іщюмська оптика? Гугл не дає нічого зрозумілого, кажуть що там саме гайдешевше можна замовити лінзи
Дякую всім не байдужим за допомогу, залишилося ще зібрати 3,5 тис грн, допоможіть, будь ласка, ми з дочкою будемо дуже вдячні
Завод есть, но линзы на заказ осенью не делал, искала своей дочери очки. Как обстоят дела сейчас не знаю, могу уточнить, это день-два.

Olechka, киньте номер карты. Постараюсь помочь. Дети это наше все

понимаю Ваше состояние. но .. наверно не тот форум

понимаю Ваше состояние. но .. наверно не тот форум
Хапаюсь за будь яку можливість, це дитина!!!! Дякуючи не байдужим людям з цього форуму(і не тільки) зібрали кошти майже на нові окуляри, Дякую всім!!!! Нехай всі дітки будуть здорові!!!!! Нам ще залишилося 1700 грн, і оправа

Хапаюсь за будь яку можливість, це дитина!!!! Дякуючи не байдужим людям з цього форуму(і не тільки) зібрали кошти майже на нові окуляри, Дякую всім!!!! Нехай всі дітки будуть здорові!!!!! Нам ще залишилося 1700 грн, і оправа
Номер карты через терминал кину, карты в блоке)говорю сразу не много.

Дякую, Вам
Я не можу Вам написати в особисті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі