Olechka
Форумчанин
- Дописи
- 130
- Реакції
- 162
- Бали
- 343
Olechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ніколи не могла і подумати про те що буду просити допомоги у сторонніх людей, але життя вносить свої корективи і не на користь нам!
Моїй дитині потрібні окуляри, рецепт на лінзи складний, лінза виготовляється індивідуально під замовлення, у моєї доці гіперметропія високого ступеню з астигматизмом, амбліопія, вже розвивається косоокість, їй 6 років тільки, в майбутньому потрібна операція по заміні хрусталика, поки тільки корекція окулярами!
Лінзи коштують майже 11000 тис, без оправи, на даний момент у нас немає таких коштів, немає в кого просити допомоги.
Рецепт і довідки від лікаря можу кинути в приват
Можливо хтось знає де дешевше можна замовити, або порадить лікаря для консультації толкого Київ і обл
Були в 3 лікарів висновок один у дитини погіршується зір, нажаль.
Зараз вона бачить на 30-40% тільки
Нехай всі дітки будуть здорові!!!!
Всім добра
Моїй дитині потрібні окуляри, рецепт на лінзи складний, лінза виготовляється індивідуально під замовлення, у моєї доці гіперметропія високого ступеню з астигматизмом, амбліопія, вже розвивається косоокість, їй 6 років тільки, в майбутньому потрібна операція по заміні хрусталика, поки тільки корекція окулярами!
Лінзи коштують майже 11000 тис, без оправи, на даний момент у нас немає таких коштів, немає в кого просити допомоги.
Рецепт і довідки від лікаря можу кинути в приват
Можливо хтось знає де дешевше можна замовити, або порадить лікаря для консультації толкого Київ і обл
Були в 3 лікарів висновок один у дитини погіршується зір, нажаль.
Зараз вона бачить на 30-40% тільки
Нехай всі дітки будуть здорові!!!!
Всім добра