Щоденник Потрапив у боргову яму, 5 МФО

• Автор теми Автор теми Dead_Riger
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 751

Dead_Riger

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
11
Бали
283
Dead_Riger не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Bit Capital - 19000 тело
Финсфера - 10000 тело
Алекскредит - 6000 тело
Швидкогроши - 10000 тело
Технофинанс - 100000 тело
Скоро пойдет просрочка, чего стоит ожидать от них? Уже не первый раз попадаю в такую яму. Выходил из этого, но снова тянуло к этим МФО, жизнь походу не научила, но пора бы уже закончить эту возню.
Подскажите, что эти компании могут сделать? Как продержаться, чтобы потом закрывать по частям или по телу?

Так, не перший раз, але хотілось би щось почути, бо раніше в цих МФО не кредитувався

Жуткое гуано

Остальные так себе , терпимо

Выходил из этого, но снова тянуло к этим МФО, жизнь походу не научила, но пора бы уже закончить эту возню.
Гы, я тоже))
После перерыва в 6 лет опять беру в мфо. Вот уже третий раз сегодня брал)

Bit Capital - 19000 тело
Финсфера - 10000 тело
Алекскредит - 6000 тело
Швидкогроши - 10000 тело
Технофинанс - 100000 тело
Скоро пойдет просрочка, чего стоит ожидать от них? Уже не первый раз попадаю в такую яму. Выходил из этого, но снова тянуло к этим МФО, жизнь походу не научила, но пора бы уже закончить эту возню.
Подскажите, что эти компании могут сделать? Как продержаться, чтобы потом закрывать по частям или по телу?
біти настількі відбиті, що я б краще в кредит 7 перекредитувався б, щоб їх закрити xD

біти настількі відбиті, що я б краще в кредит 7 перекредитувався б, щоб їх закрити xD
Немає де перекредитуватись вже, за просрочки які були раніше білшість МФО не дає. А підскажіть, якщо дзвонять з Виконавчої служби, это значит был суд, но меня не оповестили?

3 года судов с кредит365. Выиграли.
Были ещё какие-то. Всратый пумб подал в суд, отсосали они смачно. До сих пор звонят, требуют надуманный ними остаток)))
Мощно, адвоката с отсюда брал?

Що найгірше чекати від біті
Мощно, адвоката с отсюда брал?
Само собой)

Що найгірше чекати від біті
Фото вашої мами в чорно-білому з чорною стрічкою і повідомлення вашим друзям/колегам/рідним що ви збираєте їй на похорони. (в мене такого не було, але на форумі не раз про це писали)

Само собой)
Дорого адвокат обходиться?)

Фото вашої мами в чорно-білому з чорною стрічкою і повідомлення вашим друзям/колегам/рідним що ви збираєте їй на похорони. (в мене такого не було, але на форумі не раз про це писали)
Я щось не помітив, але останій запис про них був у 23 році

Схожі теми

Назад
Угорі