Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені здається, шо МайКредіт самі адекватні. Подзвоніть самі до них і запропонуйте. Я за рік не отримувала від них взагалі ніяких повідомлень і дзвінків.С октября брался кредит 8500 грн. В кабинете реструктуризация на 4 платежа. В общем 34000. Как быть с ними. Молчат. Идут ли на тело?
Передають на ДГ а ті пропонують тіло.Идут ли на тело?
Что такое дгПередають на ДГ а ті пропонують тіло.
В мене на пізньому етапі протермінування взагалі 50% просили
Фактори яким вони продають.Что такое дг
Нема грошей - нема про що і розмовляти.Смс вообще не пишут. Звонки я не принимаю на всякий случай
Та хоч би й були. 4Хтіла не репне в них о4ко від цьогоДенег 34 тыс. Нет конечно
Не цікавився. Бо зазвичай їхня "реструктуризація" - це інший договір кредита на збільшену суму з усіма виходячими.Они у всех останавливают сумму после просрочки на реструктуризацию?
В моєму випадку віддали Сіроко, а ті напис влупили. Після зносу пропали і ті, і іншіЧто такое дг
Смс вообще не пишут. Звонки я не принимаю на всякий случай
Денег 34 тыс. Нет конечно
Они у всех останавливают сумму после просрочки на реструктуризацию?
Они если дают реструктуризацию то потом если просрочить они вернут ее,они идут на уступки при реструктуризацииФактори яким вони продають.
![]()
DG Finance (Довіра та гарантія)
Колекторська агенція DG Finance, ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ" ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ", що робити, якщо загрожують колектори, чи потрібно платити колекторам, як не платити кредит в Україні, коли мфо продає колекторамanticollector.ua
Нема грошей - нема про що і розмовляти.
Та хоч би й були. 4Хтіла не репне в них о4ко від цього
Не цікавився. Бо зазвичай їхня "реструктуризація" - це інший договір кредита на збільшену суму з усіма виходячими.
Я вважаю що якщо і закривати - то це одним платежем при наявності всієї суми з гарантією від контори.
Бо реструкт - це така гімняна штука, що пропустиш один день і знову би3децбь по повній з усіма відсотками і шаленими сумами.
Тож мене особисто таке поняття як реструктуризація не цікавить.
Що означає "вернуть"?Они если дают реструктуризацию то потом если просрочить они вернут ее,
Які саме поступки?они идут на уступки при реструктуризации
МайКредіт взагалі спокійні! Можете залишати їх на кінець) я від них взагалі не чула нічого за весь час протермінування, можливо через те, що в мене овер мільйон пролонгацій у них, і декілька разів закриті кредити з % в повній мірі.Як швидко Май кредит продає комусь?
В мене вже 3 день просрочки
І коли реально з ними про щось домовитись?
Сьогодні з ними говорила казали третім лицям недзвонять трохи мене заспокоїлиМайКредіт взагалі спокійні! Можете залишати їх на кінець) я від них взагалі не чула нічого за весь час протермінування, можливо через те, що в мене овер мільйон пролонгацій у них, і декілька разів закриті кредити з % в повній мірі.
Если планируете платить, то ждите предложение тела. Если нет, то забейте. Другие варианты мне не известны.Продали сироко. Написали 34к. Что делать?
Инн под запретом. Какие могут варианты?
Вони мирні. Колись сказав дівчині-дзвонілці,що у неї приємний голос,який можна застосувати по іншому-образились і продали сірокоСьогодні з ними говорила казали третім лицям недзвонять трохи мене заспокоїли
але чи йдуть вони в загальному на якісь поступки
В церковному хорі ?що у неї приємний голос,який можна застосувати по іншому
?????Вони мирні. Колись сказав дівчині-дзвонілці,що у неї приємний голос,який можна застосувати по іншому-образились і продали сіроко
Як варіантВ церковному хорі ?
Ну вже не перегинайВ церковному хорі ?
Ще й не починавНу вже не перегинай