Послуги юристів з досудового врегулювання кредитних питань з МФО та банками

• Автор теми Автор теми Александр 0305
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 477

Александр 0305

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
0
Бали
276
Скажіть будь ласка чи надають послуги юристи даного форуму по вирішенню питань з МФО і банками до судового розгляду, якщо кредитор пише що продав борг колекторам

Скажіть будь ласка чи надають послуги юристи даного форуму по вирішенню питань з МФО і банками до судового розгляду, якщо кредитор пише що продав борг колекторам
Наскільки нам відомо, то ні.
Бо це не "послуга". Все це цілком можно зробити самому.

Юристи досудовим врегулюванням не займаються, а хто вам лапшу на вуха таку вішає просто хочуть викачати з вас гроші. Юрист потрібен тільки в суді, якщо на вас звісно подадуть. А досудове врегулювання ви можете власноруч зробити з кредитором.

Юристи досудовим врегулюванням не займаються, а хто вам лапшу на вуха таку вішає просто хочуть викачати з вас гроші. Юрист потрібен тільки в суді, якщо на вас звісно подадуть. А досудове врегулювання ви можете власноруч зробити з кредитором.
Я просто в цьому не знаюся а кредитори не хочуть і слухати про якісь умови чи поблажки, думав може хтось підкаже як це зробити, які можливі варіанти врегулювання ситуації,
Наскільки нам відомо, то ні.
Бо це не "послуга". Все це цілком можно зробити самому.
Підкажіть якими методами це можливо бо щось вони не дуже йдуть на контакт і на поступки

Підкажіть якими методами це можливо бо щось вони не дуже йдуть на контакт і на поступки
Нажаль тільки один метод досі як працював, так і працює : повний ігнор іх по всім напрямкам.
До тих пір, поки від них самих не буде більш-меньш адекватної пропозиції.
Проте мушу зауважити що деякі шараги не поступаються взагалі.
Але їх не так вже й багато.

Нажаль тільки один метод досі як працював, так і працює : повний ігнор іх по всім напрямкам.
До тих пір, поки від них самих не буде більш-меньш адекватної пропозиції.
Проте мушу зауважити що деякі шараги не поступаються взагалі.
Але їх не так вже й багато.
А які саме не йдуть взагалі на поступки, з Вашого досвіду?

А які саме не йдуть взагалі на поступки, з Вашого досвіду?
Хіба що з досвіду перебування на форумі багато років.
Бо в мене особисто мене не цікавили взагалі ніякі поступки.
Я закрив питання ще в 2019 коли пішов в протермінування.
Але в мене навіть така упорота шарага як кредит каса здалась і пропонувала досить недавно за 30% від тіла закрити.
Оптимісти мля:facepalm:

Назад
Угорі