Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Послуги юристів з досудового врегулювання кредитних питань з МФО та банками
Скажіть будь ласка чи надають послуги юристи даного форуму по вирішенню питань з МФО і банками до судового розгляду, якщо кредитор пише що продав борг колекторам
Скажіть будь ласка чи надають послуги юристи даного форуму по вирішенню питань з МФО і банками до судового розгляду, якщо кредитор пише що продав борг колекторам
Юристи досудовим врегулюванням не займаються, а хто вам лапшу на вуха таку вішає просто хочуть викачати з вас гроші. Юрист потрібен тільки в суді, якщо на вас звісно подадуть. А досудове врегулювання ви можете власноруч зробити з кредитором.
Юристи досудовим врегулюванням не займаються, а хто вам лапшу на вуха таку вішає просто хочуть викачати з вас гроші. Юрист потрібен тільки в суді, якщо на вас звісно подадуть. А досудове врегулювання ви можете власноруч зробити з кредитором.
Я просто в цьому не знаюся а кредитори не хочуть і слухати про якісь умови чи поблажки, думав може хтось підкаже як це зробити, які можливі варіанти врегулювання ситуації,
Нажаль тільки один метод досі як працював, так і працює : повний ігнор іх по всім напрямкам.
До тих пір, поки від них самих не буде більш-меньш адекватної пропозиції.
Проте мушу зауважити що деякі шараги не поступаються взагалі.
Але їх не так вже й багато.
Нажаль тільки один метод досі як працював, так і працює : повний ігнор іх по всім напрямкам.
До тих пір, поки від них самих не буде більш-меньш адекватної пропозиції.
Проте мушу зауважити що деякі шараги не поступаються взагалі.
Але їх не так вже й багато.
Хіба що з досвіду перебування на форумі багато років.
Бо в мене особисто мене не цікавили взагалі ніякі поступки.
Я закрив питання ще в 2019 коли пішов в протермінування.
Але в мене навіть така упорота шарага як кредит каса здалась і пропонувала досить недавно за 30% від тіла закрити.
Оптимісти мля
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.