• ЗАБИРАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК!
    Зареєструйся та отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів, необмежений доступ до форуму та невеличкий подарунок 😉

Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 292 оцінок
  • Автор теми Tarass
  • Дата початку
  • Відповіді 728
  • Перегляди 99K
Добрий день ! Тобто можна і так діяти? Проігнорувати суд,а потім оскаржити рішення?
доброго дня.
звісно можна))) але це додаткове фінансове навантаження, за рахунок судових зборів

Иск про стягнення безпідставно отриманих коштів за виконавчим написом нотаріуса против Алекскредит, задоволено повністью.
Отличная работа даного адвоката.

Иск про стягнення безпідставно отриманих коштів за виконавчим написом нотаріуса против Алекскредит, задоволено повністью.
Отличная работа даного адвоката.
люблю такі рішення)))
Алек_стяг.jpg

доброго дня.
подали на вас до суду?
на мене поки ні, на чоловіка вже. Історія тягнеться вже дуже довго. Співпрацювали з адвокатом, але мені здається він нас завів не туди. Тому шукаю зараз активного і досвідченого адвоката

на мене поки ні, на чоловіка вже. Історія тягнеться вже дуже довго. Співпрацювали з адвокатом, але мені здається він нас завів не туди. Тому шукаю зараз активного і досвідченого адвоката
напишіть мені у вайбер, детально все проговоримо.
0970448903

Дуже задоволена роботою Тараса ))
Була щаслива як ніколи в момент отримання рішення 😅 швидко відповідав на всі мої запитання, грамотний толковий адвокат 👍🏻❤️

Почуття гумору Тараса це окремий лайк ))

Вкладення

• IMG_1985.jpeg
    IMG_1985.jpeg
    75.3 Кб · Перегляди: 60

Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. ПУМБ подав до суду. Чи є сенс з ними "битися" чи чекати виконавчого провадження?

Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. ПУМБ подав до суду. Чи є сенс з ними "битися" чи чекати виконавчого провадження?
доброго дня.
треба бачити справу)))
ви отримали позовну заяву з додатками?

Перше засідання суду було. Фізично справа мені не прийшла. Може пошта щось наплутала. Суддя сказала, що можно в судовій владі подивитись, але там треба електронний ключ. Протягом дня спробую його отримати і справу скачати.

Перше засідання суду було. Фізично справа мені не прийшла. Може пошта щось наплутала. Суддя сказала, що можно в судовій владі подивитись, але там треба електронний ключ. Протягом дня спробую його отримати і справу скачати.
в електронному суді, а не на судовій владі

Дякую, а то на владі замучався шукать. А як знайду справу вам її скинути?

Доброго вечора. Маю заборгованості у багатьох МФО. Зараз перебуваю за кордоном. Періодично перевіряла себе на Судовій Владі. Досі все було добре, та сьогодні пошук видав сцдову справу на мене від ФК Процент. Підкажіть, будь ласка, як мушу далі діяти?

Доброго вечора. Маю заборгованості у багатьох МФО. Зараз перебуваю за кордоном. Періодично перевіряла себе на Судовій Владі. Досі все було добре, та сьогодні пошук видав сцдову справу на мене від ФК Процент. Підкажіть, будь ласка, як мушу далі діяти?
доброго вечора.
якщо плануєте захищатись, то зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи по справі.
якщо є, то можете надіслати мені на емеіл [email protected], і поговоримо, що можна зробити.

якщо ж не має, то напишіть в електронному суді заяву про дистанційне ознайомлення

доброго вечора.
якщо плануєте захищатись, то зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи по справі.
якщо є, то можете надіслати мені на емеіл [email protected], і поговоримо, що можна зробити.

якщо ж не має, то напишіть в електронному суді заяву про дистанційне ознайомлення
Щиро вдячна! Зараз буду реєструватись.
Щиро вдячна! Зараз буду реєструватись.
Справу скинула на вказану вами пошту. З нетерпінням буду чекати на відповідь.

Останнє редагування:

Назад
Угорі Унизу