Пошли новые приколы,дозвониться же не могут все в ЧС

• Автор теми Автор теми Невезучий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

Невезучий

Форумчанин
Дописи
270
Реакції
203
Бали
343
Невезучий не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1568289585798.jpeg
Департамент безпеки кредитних операцій
м. Київ вул. Героїв Севастополя 48
«Сredit UP», 2-й поверх​
Досудова вимога​
Ви порушили взяті на себе кредитні зобов'язання!
СИТУАЦІЯ КРИТИЧНА
Фінансова установа вимагає від Вас повернення суми боргу в повному обсязі. У зв`язку з чим, при одержанні повідомлення, Вам необхідно негайно вийти на контакт з нами і сплатити заборгованість у повному обсязі.​
Враховуючи той факт, що при оформленні кредитної позики Вами надана завідомо неправдива інформація, керівництвом компанії прийнято рішення про присвоєння статусу «Підозра у шахрайстві» по Вашому договору позики та призначено проведення кримінально - правового аналізу на предмет наявності ознак злочину у Ваших діях бездіяльності згідно ст. Кримінального кодексу України 190, 192, 222. У разі виявлення ознак злочину за Вашим договором, фінансова установа ініціює порушення кримінальної справи стосовно Вас.​
У найближчий місяць Вас очікують наступні наслідки:
  • Подача заяви в правоохоронні органи про відкриття кримінального провадження згідно зі ст. Кримінального кодексу України 190, 192, 222;
  • Накладення штрафу за ініціювання судової роботи в розмірі 10% від суми позову (заборгованості);
  • Арешт і примусовий продаж Вашого майна в рахунок погашення боргу;
  • Заборона виїзду за межі України;
  • Відмова банків та інших фінансових установ у наданні Вам кредитів (переконатися в знаходженні данної інформації можливо на сайті Бюро кредитних історій www.ubki.ua).
Щоб уникнути зазначених заходів, вимагаємо негайно:
  • Сплатити борг у повному обсязі до 25.09.2019 року;
  • Надати в компанію актуальні контактні дані (номер мобільного телефону, адресу реєстрації та проживання).
З питань погашення боргу звертайтесь:
0(800) 60-35-61
(098) 864-72-12
(066) 745-94-76
Пам’ятайте, що заборгованість збільшується щоденно! Не чекайте виклику до суду.
Рішення суду однозначно буде не на Вашу користь й лише обтяжить Ваш сімейний бюджет.
Чи варта заборгована сума таких наслідків? Вирішувати Вам.
Post automatically merged:

пришло на мыло

1568289585798.jpeg
«Сredit UP», 2-й поверх​
Досудова вимога​

СИТУАЦІЯ КРИТИЧНА

Фінансова установа вимагає від Вас повернення суми боргу в повному обсязі. У зв`язку з чим, при одержанні повідомлення, Вам необхідно негайно вийти на контакт з нами і сплатити заборгованість у повному обсязі.​
Враховуючи той факт, що при оформленні кредитної позики Вами надана завідомо неправдива інформація, керівництвом компанії прийнято рішення про присвоєння статусу «Підозра у шахрайстві» по Вашому договору позики та призначено проведення кримінально - правового аналізу на предмет наявності ознак злочину у Ваших діях бездіяльності згідно ст. Кримінального кодексу України 190, 192, 222. У разі виявлення ознак злочину за Вашим договором, фінансова установа ініціює порушення кримінальної справи стосовно Вас.​
  • Подача заяви в правоохоронні органи про відкриття кримінального провадження згідно зі ст. Кримінального кодексу України 190, 192, 222;
  • Накладення штрафу за ініціювання судової роботи в розмірі 10% від суми позову (заборгованості);
  • Відмова банків та інших фінансових установ у наданні Вам кредитів (переконатися в знаходженні данної інформації можливо на сайті Бюро кредитних історій
  • Надати в компанію актуальні контактні дані (номер мобільного телефону, адресу реєстрації та проживання).

0(800) 60-35-61
(098) 864-72-12

(066) 745-94-76

Рішення суду однозначно буде не на Вашу користь й лише обтяжить Ваш сімейний бюджет.

пришло на мыло
эти звонками задрачуют или нет?

да это не новые приколы, они такое всем шлют. звонками они не задалбывают, про меня месяц как забыли вообще, до этого раз в неделю звонили и очень вежливо сообщали что есть должок и как я планирую решать вопрос. я говорю-оплачивать не буду-спасибо, до свидания, удачного дня...вообщем контора не самая гнилая

К Вам хотя бы на Вы... А тут от них такой текст: "Срочно оплати долг! 0931449186, 0994961540"

1568289585798.jpeg
«Сredit UP», 2-й поверх​
Досудова вимога​

СИТУАЦІЯ КРИТИЧНА

• Відмова банків та інших фінансових установ у наданні Вам кредитів (переконатися в знаходженні данної інформації можливо на сайті Бюро кредитних історій www.ubki.ua).

0(800) 60-35-61
(098) 864-72-12

(066) 745-94-76

пришло на мыло
Мені таке слово в слово от готівочки пришло, письмом по укрпочте і ще куча разних паперів в конверті . я перезвонила юристу, його номер вказаний в листі, це стандартна писанина, просто нагадують про ваш борг. Я не заплатила і цього разу. Незнаю, чи чекати наслідків, пройшов тиждень, сама ще не так давно в цьому котлі варюсь, три місяці прострочок, тому переживаю по любому поводу.

В мене сьогодні закінчується термін договору в них і починається просрочка. Платити немає чим.
Які перші їх дії? Дзвінки мені та родичам? Чи дуже вони активні?

• "Арешт і примусовий продаж Вашого майна в рахунок погашення боргу;" - это вообще прикольно... только сегодня с исполнительной службы пришла очередной раз... наложить арест может только исполнительная служба и только после того, как проверит, есть ли у вас официальный доход. Даже если и наложат арест на имущество, то выставить на торги может только в том случае, если сумма долга, которая подтвержден судовым решением, превышает 60 000 грн. Если меньше - на торги никто не выставит. Такой ответ в очередной раз мне дали в исполнительной службе. Уже второй год тянется. Правда в моем случае решение о моральной компенсации после убийства мужа речь идёт. Но принцип работы одинаковый.

Вчера моему соседу какой то чмирь звонил из разних номера какой то Петро Петрович и говорит что твоя соседка тебя сдала типа наркоман ти и т.д.и мне на городской и сплошной мат и сестре всем сотрудника и только мат.может кто знает откуда єто чм0 обкуреное

Вчера моему соседу какой то чмирь звонил из разних номера какой то Петро Петрович и говорит что твоя соседка тебя сдала типа наркоман ти и т.д.и мне на городской и сплошной мат и сестре всем сотрудника и только мат.может кто знает откуда єто чм0 обкуреное

Невезучий, я такое письмо еще 1,5 года назад получила, но на почту по месту регистрации, когда открыла-было страшно))))

просто хочу сказать забейте х.й до суда если он будет,а так поверьте моему опыту ничего сделать они не могут.Ни не мфо ни колектоп.дары не имеют законных прав на эти договора т.к. они ***** не переводили официально со своих компаний,а с каких то галимых электронных кошельков

А мне сегодня прислали, что на заседании кредитного комитета решили продать меня калам?

Мені у вайбері пише іхня співробітниця. Спілкується нормально, хоче щоб я сплатила 26000 грн. Хоча брала я 4500 грн і пролонгаціями майже все сплатила. Написала на них листа в нацком. Чекаю що буде і в Нацполіцію. Всі звернення прийняті до розгляду. Надіюсь все буде добре

Мені у вайбері пише іхня співробітниця. Спілкується нормально, хоче щоб я сплатила 26000 грн. Хоча брала я 4500 грн і пролонгаціями майже все сплатила. Написала на них листа в нацком. Чекаю що буде і в Нацполіцію. Всі звернення прийняті до розгляду. Надіюсь все буде добре

если у вас переплата тем более посылайте на три буквы без томозка пусть подавятся или застрелятся :russian_roulette:

Назад
Угорі