Порушив умови гарантійного листа

• Автор теми Автор теми iphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 843

iphone

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
iphone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Домовилися на оплату за гарантійним листом, другий платіж протермінував на 1 день після чого суму перерахували і стала 7200. Звертався з проханням повернути старі умови, але на поступки не йдуть. Що порадите? Запропонували лише 4900 на нову реструктуризацію.

Вкладення

• A120229E-97D2-43E6-BAC3-C2B317B5009E.webp
    A120229E-97D2-43E6-BAC3-C2B317B5009E.webp
    52.7 Кб · Перегляди: 129
Домовилися на оплату за гарантійним листом, другий платіж протермінував на 1 день після чого суму перерахували і стала 7200. Звертався з проханням повернути старі умови, але на поступки не йдуть. Що порадите? Запропонували лише 4900 на нову реструктуризацію.
Це і є реструктуризація. Тому завжди всім пишуть не погоджуватись.
За цим листом ви погодились на нове тіло кредиту...

Чекайте і буде 3400. Менше не буде.

А вы подписывали какой-то договор на рест?
Я в кабинете у них согласился на тело на 5 платежей вроде, внес первый платеж, потом забил, на второй уже изменились планы. Так они почти год клянчили остаток тела)
Так что думаю надо ждать и будут просить доплатить тело.

протермінував на 1 день
у товариства є право вважати, що якщо просрочення платежу - не більше одного дня, то платіж здійснений вчасно

але там же примітка - що це право, а не обов'язок, товариства. як захочуть так і вирішать

Я в кабинете у них согласился на тело на 5 платежей вроде, внес первый платеж, потом забил, на второй уже изменились планы. Так они почти год клянчили остаток тела)
Нічого не підписував, лише лист на електронну пошту

А они за это время звонили родственникам, соседям???

А они за это время звонили родственникам, соседям???
Дзвінки були, але яка з шараг не знаю. Дзвонили і представлялися лише смартівей і маніфою. Ці телефонували мені і називали контакти родичів, що нібито будуть обдзвонювати їх

Назад
Угорі