Порадійте зі мною.

• Автор теми Автор теми Мама сина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K

Мама сина

Форумчанин
Дописи
790
Реакції
1086
Бали
5430
Мама сина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім форумчанам,привіт.Можливо й не втему,та хочеться відволіктися від проблем насущних.Для мене це подія «світового» масштабу,мами мене зрозуміють,наш синок пішов у садочок.Так є істерики,сльози...Та до сих пір не вірю,що почався новий етап у нашому житті!Лиш недавно лежав беззахистний у підгузках,а тут ми вже «підросли».
Наостанок звернуся до наших матусь-новачків,діти найголовніше.Щоб не сталося у житті,а чмoшнuкu,не найбільше горе,наші дітки хочуть бачити здорову,усміхнену і радісну маму.
Корю себе,що не розуміла цього раніше...Дякую форуму ще раз.Люблю вас)

Всім форумчанам,привіт.Можливо й не втему,та хочеться відволіктися від проблем насущних.Для мене це подія «світового» масштабу,мами мене зрозуміють,наш синок пішов у садочок.Так є істерики,сльози...Та до сих пір не вірю,що почався новий етап у нашому житті!Лиш недавно лежав беззахистний у підгузках,а тут ми вже «підросли».
Наостанок звернуся до наших матусь-новачків,діти найголовніше.Щоб не сталося у житті,а чмoшнuкu,не найбільше горе,наші дітки хочуть бачити здорову,усміхнену і радісну маму.
Поздравления наши вам!!!
А у нас обратное событие) Мы наоборот с садика выпустились топаем 1го сентября впервый раз в первый класс)

Мої вітання? І за мене порадійте, я сьогодні дізналася що скоро стану мамою☺☺☺

Поздравления наши вам!!!
А у нас обратное событие) Мы наоборот с садика выпустились топаем 1го сентября впервый раз в первый класс)
И от меня поздравления всем мамам , всем прекрасным женщинам которые каждый день делают колоссальную работу ради своих деток ) P.s у меня сын в первый класс, дочка в ясельную группу в садик ) С сентября буду тусить ??????

Так. Головне - це здоров"я та сім"я!

Вітаю Вас і синочка з цим "першим кроком"))) Діти - саме головне і Ви праві, які там мфо, якщо є така радість)))

Мої вітання? І за мене порадійте, я сьогодні дізналася що скоро стану мамою☺☺☺
Поздоровляю!Тепер головне спокій.Удачі Вам)
Post automatically merged:

Вітаю Вас і синочка з цим "першим кроком"))) Діти - саме головне і Ви праві, які там мфо, якщо є така радість)))
Дякую.

И от меня поздравления всем мамам , всем прекрасным женщинам которые каждый день делают колоссальную работу ради своих деток ) P.s у меня сын в первый класс, дочка в ясельную группу в садик ) С сентября буду тусить ??????
:smile60:

Поздравления наши вам!!!
Дякую.Також вітаю Вас!

Від моєї сім'ї,прийміть найнайкращі, побажання!!!!!! Самостійне життя розпочалось у дитинки. Підтримуйте,радійте,бережіть. Любов даруйте,кожну мить!!!! І Вам сторицею віддасться))))))

Я три рази у своєму житті зустрічала це свято.))))
Це дійсно свято у сім'ї!!!!
А що подарували Ви на згадку?))))????

Всіх вітаю з важливими подіями!!!!!! Сімя - це найголовніше в житті!!! А діти - це наше щастя!!!!!
А потом они выростают и глазик начинает дергаться чаще.У меня младший в АТО,22 года,морпех,вчера 4 человека погибло,жду вечера и смс что у него все в порядке и утром смс что ночь прошла нормально,вот так и живу.

Від моєї сім'ї,прийміть найнайкращі, побажання!!!!!! Самостійне життя розпочалось у дитинки. Підтримуйте,радійте,бережіть. Любов даруйте,кожну мить!!!! І Вам сторицею віддасться))))))

Я три рази у своєму житті зустрічала це свято.))))
Це дійсно свято у сім'ї!!!!
А що подарували Ви на згадку?))))????
Дякую за теплі слова.Десь з року колекціонуємо модельки,тому подурунок банальний-хамер.Та головне,радості не було кінця)

А потом они выростают и глазик начинает дергаться чаще.У меня младший в АТО,22 года,морпех,вчера 4 человека погибло,жду вечера и смс что у него все в порядке и утром смс что ночь прошла нормально,вот так и живу.
Бажаю Вам терпіння і завжди добрих новин!Дякую Вам за вашого сина,це ж наша гордість!

Дякую за теплі слова.Десь з року колекціонуємо модельки,тому подурунок банальний-хамер.Та головне,радості не було кінця)
Вау,молодці. !!!!! Радію за Вас всіх,як за себе. Дякую А я 1----вересня знову першокласниця)))))) і 4-х клашка і Студент)))))))))

ЖІНКИ-радію за Вас, Ви для чоловіків (справжніх, а не приматів з тестикулами) надія,опора і захищений тил! Дай Вам Боже снаги і здоров"я!!!
Ви-Матері, дай Боже щоб Ваші діти завжди були здоровими і росли під мирним небом, а Бог розуму дасть...
Заздрю вам, у кого маленькі діти...

Поздравляю вас! И всех счастливых мам, которые будут "отдыхать" с осени. А я только "на работу выхожу" этой осенью и уже по-доброму вам завидую.

Схожі теми

Назад
Угорі