Порадьте толкового адвоката, не за всі гроші світу.

• Автор теми Автор теми Marinalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 973

Marinalo

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
Marinalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація наступна є 6 кредитів в різних МФО. Ще до війни почалися проблеми на роботі з виплатою за, от і влізла в це русло. Зараз навчався просто кошмар звонять всім, номери що диктують в голосовому мої, мені звонять і знайомих і абсолютно невідомі мені люди. Я не знаю що мені робити порадьте адвоката який зможе допомогти з заявою до суду і щоб за всі разом кредити з мене просто списували відсоток із зп чи можливо таке допоможіть будь ласка

Вкладення

Ситуація наступна є 6 кредитів в різних МФО. Ще до війни почалися проблеми на роботі з виплатою за, от і влізла в це русло. Зараз навчався просто кошмар звонять всім, номери що диктують в голосовому мої, мені звонять і знайомих і абсолютно невідомі мені люди. Я не знаю що мені робити порадьте адвоката який зможе допомогти з заявою до суду і щоб за всі разом кредити з мене просто списували відсоток із зп чи можливо таке допоможіть будь ласка
а чим закріплені теми на форумі вам не подобаються? Впевнений, що ви знайдете вирішення свого питання

1. Подавати в суд не кращий варіант. Програєте.
2. Є доволі дорога процедура банкрутства. Кредити простять і забудуть. Але там купа тонкощів і дзвінки це не прибере.

Прозвон це день - два. Дуже рідко довше трьох днів. Потім зникають. Просто перечекайте.

Для тих кому це не подобається - скажіть, щоб звертались не до Вас, а до тих хто звонить. Тоді буде результат. Хто не розуміє - іде в блок.

Адвокат, чи юрист не буде займатись дзівками. Це факт.

Не потрібен вам адвокат. Та й такого роду діяльністю вони не займаються.
А от трішки почитати форум, особливо розділи по вашим мфо не мішало б.
І заспокоїтись. Бо паніка дуже поганий союзник в таких питаннях.

И не ищите всяких "помогаторов", которые под видом юристов/адвокатов или подобных обещают "решить" подобные вопросы и т.д. Только деньги на ветер выброситте и сделаете ещё хуже. Режим снежинки делает вещи ;)

Доброго дня!
Сам втрапив в таку ситуацію.Понабирав багацько кредитів цих мікрозаймів.Вже доходило то того що хотіли забрати мою квартиру.І залишився б я бомжом без трусів.Але знайшов адвоката який все рішив дуже бистро і класно.Називається Адвокатське об'єднання "Максимальний захист".Звертайся сюди, реально допоможуть і не за всі гроші світу.Ось силка на сайт*******

Останнє редагування модератором:
Доброго дня!
Сам втрапив в таку ситуацію.Понабирав багацько кредитів цих мікрозаймів.Вже доходило то того що хотіли забрати мою квартиру.І залишився б я бомжом без трусів.Але знайшов адвоката який все рішив дуже бистро і класно.Називається Адвокатське об'єднання "Максимальний захист".Звертайся сюди, реально допоможуть і не за всі гроші світу.Ось силка на сайт*******
Чим саме допомогли і як?

О,мля! Ростуть гади. Був просто "захист",став максимальний захист. З такою назвою не те що без грошей,а й без трусів залишать

Доброго дня!
Цікаво, бо жодного судового рішення за ними з 19 року немає.
Тож проблеми вони вирішують не через суд.
Я маю не малий досвід в спілкуванні з колекторами. І з 100% гарантією можу казати що їм абсолютно байдуже з ким розмовляти. Адвокатське бюро це, чи ні - їм значення не має.
Наступне питання - яким чином вони хочуть знизити відсотки?? Без суду) бо таких немає)
Ще одне - сплата за їх послуги цікавить. Як Ви платили? Щомісяця певну суму, чи все ж від результату?
О,мля! Ростуть гади. Був просто "захист",став максимальний захист. З такою назвою не те що без грошей,а й без трусів залишать
Це інші. Глянув на них швиденько. Звичайні разводіли.

Наступне питання - яким чином вони хочуть знизити відсотки?? Без суду) бо таких немає)
Ще одне - сплата за їх послуги цікавить. Як Ви платили? Щомісяця певну суму, чи все ж від результату?
[POSTS=100]Це в 25 грн не входить :pardon:[/POSTS]

Порадьте толкового адвоката, не за всі гроші світу​

1717862509062.webp

Лучше звоните Солу

Назад
Угорі