Порадьте будь-ласка адвоката. Виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Карпо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K

Карпо

Читач
Дописи
24
Реакції
19
Бали
3
Карпо не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір всім! Знайшов себе в реєстрі АСВП. Звернувся до місцевих адвокатів по питанню закриття провадження і зняття напису але невпевнений в їхніх діях.
І ще питання-чи є сенс подавати в суд без постанови про виконавче провадження( лише є номер ВП). Дякую всім за відповіді.

Добрий вечір всім! Знайшов себе в реєстрі АСВП. Звернувся до місцевих адвокатів по питанню закриття провадження і зняття напису але невпевнений в їхніх діях.
І ще питання-чи є сенс подавати в суд без постанови про виконавче провадження( лише є номер ВП). Дякую всім за відповіді.
Звідки Ви?

Ну не знаю...я написала ей запрос на доки, всё прислала. Даже идентификатор указан в постанове

есть смысл, вполне себе суды принимают к рассмотрению иски и без нее))) главное обьяснить почему так и доказать, что у вас есть повод подавать иск

Провадження відкривала всім відома Дорошкевич( напис Горай). Я так розумію що від них ніяких документів я не отримаю.
Ч

Черкаська область
Зайдіть в регінальний розділ) можливо є у вашому регіоні люди, що вже співпрацюють з юристами, порадять з власного досвіду))

Зайдіть в регінальний розділ) можливо є у вашому регіоні люди, що вже співпрацюють з юристами, порадять з власного досвіду))
Дякую
Д
есть смысл, вполне себе суды принимают к рассмотрению иски и без нее))) главное обьяснить почему так и доказать, что у вас есть повод подавать иск
Дякую.
І ще питання в часі-подавати позов обов`язково протягом 10-ти днів з моменту відкриття провадження.

Карпо, ну..вы же пока никаких писем от исполнителя не получали? соответственно и не знаете о том, что по вам открыто ИП))

Карпо, ну..вы же пока никаких писем от исполнителя не получали? соответственно и не знаете о том, что по вам открыто ИП))
Я так понимаю что их и не получу так как я не из Киевского округа ( а исполнитель Дорошкевич). Получается что документы она отправила на Киевский формальный адрес.?

Я так понимаю что их и не получу так как я не из Киевского округа ( а исполнитель Дорошкевич). Получается что документы она отправила на Киевский формальный адрес.?
вообще нет.
она или отправляет на "адекватный адресс", или не отправляет совсем)))

Я отримала на свою адресу. Правда після дзвінків та ,,запросу'' адвоката

у вас подход другой)) вы ИНН обжалуете))
а тут, если человек напишет запрос, то признает, что вкурсе о нарушеных правах)))
так, что...не рекоммендую

у вас подход другой)) вы ИНН обжалуете))
а тут, если человек напишет запрос, то признает, что вкурсе о нарушеных правах)))
так, что...не рекоммендую
Це точно. ))) Пше прашам))))

Карпо, сделайте паузу, скушайте твикс....а если серьезно, то не поленитесь и почитайте форум........перед тем как сделать выбор, если всё-таки решите сотрудничать с "местными".

Назад
Угорі