Поновлення завершеного ВП боржником.Потребую раціональних порад

• Автор теми Автор теми Strkv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 480

Strkv

Читач
Дописи
11
Реакції
3
Бали
128
Strkv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю всіх!
Дуже потребую раціональних порад, як з розумом вчинити у ситуації...
Можливо, комусь цей кейс у майбутньому також допоможе.
Спробую викласти максимально стисло і доступно.
Ситуація наступна: маю ВП по ПриватБанку, яке вже два роки завершене (п.2, ч.1, ст.37).
Рахунки, звісно, з травня всі заблоковані.
На заяву щодо 13400 виконавець відповів очевидною відмовою.. (бо ВП завершене, не має права вчиняти дії, і т.д.). Після цього мав предметну розмову з ПриватБанком, в якій ми дійшли згоди про сплату тільки тіла (сума тіла втричі менша за суму у ВП),
і звісно ж, домовленість для мене є прийнятною.
Але є ОДНЕ велике "але".
Ця сума для сплати - є в мене на картці, картка заблокована, і виходить замкнене коло...
Маю один варіант можливого вирішення... звернутись до суду для поновлення завершеного ВП, після поновлення - з заявою до виконавця на розблокування 13400, потім сплатити домовлену з Приватом суму, і як результат - закриття ВП.
Хочется отримати поради від розуміючих, як зробити правильніше...
Можливо все можна спростити набагато легше , або навпаки цей варіант "брєд сумасшедшего":)
Буду вдячний кожному, хто зверне увагу і відгукнеться з порадою!

Вітаю всіх!
Дуже потребую раціональних порад, як з розумом вчинити у ситуації...
Можливо, комусь цей кейс у майбутньому також допоможе.
Спробую викласти максимально стисло і доступно.
Ситуація наступна: маю ВП по ПриватБанку, яке вже два роки завершене (п.2, ч.1, ст.37).
Рахунки, звісно, з травня всі заблоковані.
На заяву щодо 13400 виконавець відповів очевидною відмовою.. (бо ВП завершене, не має права вчиняти дії, і т.д.). Після цього мав предметну розмову з ПриватБанком, в якій ми дійшли згоди про сплату тільки тіла (сума тіла втричі менша за суму у ВП),
і звісно ж, домовленість для мене є прийнятною.
Але є ОДНЕ велике "але".
Ця сума для сплати - є в мене на картці, картка заблокована, і виходить замкнене коло...
Маю один варіант можливого вирішення... звернутись до суду для поновлення завершеного ВП, після поновлення - з заявою до виконавця на розблокування 13400, потім сплатити домовлену з Приватом суму, і як результат - закриття ВП.
Хочется отримати поради від розуміючих, як зробити правильніше...
Можливо все можна спростити набагато легше , або навпаки цей варіант "брєд сумасшедшего":)
Буду вдячний кожному, хто зверне увагу і відгукнеться з порадою!
Виконавче відкриють на повну суму... І 10% на виконавчий збір. +300-500грн витрат.
Довіри до привату особисто я не маю, то ж не думаю що вони відкличуть вп...

звернутись до суду для поновлення завершеного ВП
сумніваюсь що у суду є повноваження поновлювати чи зобов'язувати виконавця поновлювати вп
хіба що по статті 41 закону про вп

Останнє редагування:
Виконавче відкриють на повну суму... І 10% на виконавчий збір. +300-500грн витрат.
Довіри до привату особисто я не маю, то ж не думаю що вони відкличуть вп...
Так, я розумію, що ВП буде з сумою із рішення суду. Але питання в тому, щоб у законний шлях розблокувати доступ до коштів.
Повністю з Вами згоден щодо довіри.
Але розмова була саме про те, що сплачується тіло, це все оформлюється у банку відповідно, і Приват забирає виконавчий документ, не маючи до мене вже ніяких претензій.
Звісно, про 10% виконавцю теж не забув, це також враховано.
сумніваюсь що у суду є повноваження поновлювати чи зобов'язувати виконавця поновлювати вп
хіба що по статті 41 закону про вп
Я десь натрапляв на формулювання, типу
ʼЗвернення боржника до суду, що виносив рішення, з проханням про поновлення ВП, мотивуючи його тим, що боржник має на меті виконувати судове рішення"
У мене вибиває що виконавчий збір 2000 грн.
Так, з моєю сумою по ВП збір трохи більше 2000

Останнє редагування:
Я десь натрапляв на формулювання, типу
ʼЗвернення боржника до суду, що виносив рішення, з проханням про поновлення ВП, мотивуючи його тим, що боржник має на меті виконувати судове рішення"
має на меті - доволі спірне формулювання, без гарантій. особисто не зустрічав таких позитивних рішень. хоча можливо вони і є

має на меті - доволі спірне формулювання, без гарантій. особисто не зустрічав таких позитивних рішень. хоча можливо вони і є
Згоден, теоретично так, без гарантій,
але при поновлені ВП переривається строк для повторної подачі стягувачем, що само по собі вже не на користь боржнику... тільки якщо боржник не мазохіст :) тому вважаю мотив більш-менш адекватним.

Назад
Угорі