Strkv
Читач
- Дописи
- 11
- Реакції
- 3
- Бали
- 128
Strkv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю всіх!
Дуже потребую раціональних порад, як з розумом вчинити у ситуації...
Можливо, комусь цей кейс у майбутньому також допоможе.
Спробую викласти максимально стисло і доступно.
Ситуація наступна: маю ВП по ПриватБанку, яке вже два роки завершене (п.2, ч.1, ст.37).
Рахунки, звісно, з травня всі заблоковані.
На заяву щодо 13400 виконавець відповів очевидною відмовою.. (бо ВП завершене, не має права вчиняти дії, і т.д.). Після цього мав предметну розмову з ПриватБанком, в якій ми дійшли згоди про сплату тільки тіла (сума тіла втричі менша за суму у ВП),
і звісно ж, домовленість для мене є прийнятною.
Але є ОДНЕ велике "але".
Ця сума для сплати - є в мене на картці, картка заблокована, і виходить замкнене коло...
Маю один варіант можливого вирішення... звернутись до суду для поновлення завершеного ВП, після поновлення - з заявою до виконавця на розблокування 13400, потім сплатити домовлену з Приватом суму, і як результат - закриття ВП.
Хочется отримати поради від розуміючих, як зробити правильніше...
Можливо все можна спростити набагато легше , або навпаки цей варіант "брєд сумасшедшего"
Буду вдячний кожному, хто зверне увагу і відгукнеться з порадою!
Дуже потребую раціональних порад, як з розумом вчинити у ситуації...
Можливо, комусь цей кейс у майбутньому також допоможе.
Спробую викласти максимально стисло і доступно.
Ситуація наступна: маю ВП по ПриватБанку, яке вже два роки завершене (п.2, ч.1, ст.37).
Рахунки, звісно, з травня всі заблоковані.
На заяву щодо 13400 виконавець відповів очевидною відмовою.. (бо ВП завершене, не має права вчиняти дії, і т.д.). Після цього мав предметну розмову з ПриватБанком, в якій ми дійшли згоди про сплату тільки тіла (сума тіла втричі менша за суму у ВП),
і звісно ж, домовленість для мене є прийнятною.
Але є ОДНЕ велике "але".
Ця сума для сплати - є в мене на картці, картка заблокована, і виходить замкнене коло...
Маю один варіант можливого вирішення... звернутись до суду для поновлення завершеного ВП, після поновлення - з заявою до виконавця на розблокування 13400, потім сплатити домовлену з Приватом суму, і як результат - закриття ВП.
Хочется отримати поради від розуміючих, як зробити правильніше...
Можливо все можна спростити набагато легше , або навпаки цей варіант "брєд сумасшедшего"
Буду вдячний кожному, хто зверне увагу і відгукнеться з порадою!