Поможіть ! А то думаю що зробила собі гірше

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написала ..що напишіть долг... але зрозуміла що це все без толку з ними не договоришся. Щось не зрозуміла про 10 років договору, про судовий збір та про сумнівних працівників. Це вони вирішили залякати?

Вкладення

• 20200418_081520.webp
    20200418_081520.webp
    83.9 Кб · Перегляди: 234
  • IMG-1b556a3450743537eb789f4107408804-V.webp
    IMG-1b556a3450743537eb789f4107408804-V.webp
    96.7 Кб · Перегляди: 221
  • 20200418_081548.webp
    20200418_081548.webp
    115.1 Кб · Перегляди: 215
  • IMG-3f3e1d030de3fde6adf5b69e5ee7e066-V.webp
    IMG-3f3e1d030de3fde6adf5b69e5ee7e066-V.webp
    44.9 Кб · Перегляди: 190
А вы какой ответ хотели?
Та хоч що сплатіть тіло і процент за місяць.
Та хоч що сплатіть тіло і процент за місяць.
Там я мабуть не прикріпила. Але вони мені написали що нарахування будуть адже строк дії договору 10 років або до закриття

Irinagh, этого можно было дождаться и без переписок. Все равно сами предложат - рано или поздно. А вот себе вы этим письмом сделали хуже, у них теперь есть хоть какая бумажка, где вы сами черканули подпись и признали свой долг. Не нужно с ними переписываться.

Irinagh, этого можно было дождаться и без переписок. Все равно сами предложат - рано или поздно. А вот себе вы этим письмом сделали хуже, у них теперь есть хоть какая бумажка, где вы сами черканули подпись и признали свой долг. Не нужно с ними переписываться.
Це електронна без підписів
Це електронна без підписів
Моя позиція закрити всі з мінімальними затратами.

У всех цель с минимальными затратами своих нервов и нервов родных и не очень близких, но после вашего договора, Удачи Вам.

Писати, звичайно таким чином не потрібно було.
Але страшного нічого немає, потрібно дивитися дивитися ваші документи, думаю можна вирішити все на вашу користь.

Є два способи повний ігнор, або боротися. Третій платити скільки скажуть, я не розглядаю

Але страшного нічого немає, потрібно дивитися дивитися ваші документи, думаю можна вирішити все на вашу користь.

Є два способи повний ігнор, або боротися. Третій платити скільки скажуть, я не розглядаю
А договору вони не надають. Я їм укрпоштою відправила заяву про надання договору і про нерозголошення даний, а відповіді нуль. Хочеться заплатити, але не те що хочуть. Там тіло 2500, але навіть такої суми зараз нема

розуміла про 10 років
Написала ..що напишіть долг... але зрозуміла що це все без толку з ними не договоришся. Щось не зрозуміла про 10 років договору, про судовий збір та про сумнівних працівників. Це вони вирішили залякати?
Послушай, дорогая: расслабься ибо по закону процент не может превышать тело в 5 раз. Такие сообщения от этих ypoдoв - сразу в топку. Не общайся с ними.
Хотя можно выпетляться из этой ситуации сейчас - сильным контрударом по ним. Они думают что клиент испугался, и поэтому они прислали ей - эту ересь. Сейчас тупо начать писать заявления и взять их тупо на понт - что все разговоры записаны (в обход закона Украины, кстати), но это не важно. Они должны понять что если война с коллекторьем начнется - то она дойдет до физического противодействия.

Послушай, дорогая: расслабься ибо по закону процент не может превышать тело в 5 раз. Такие сообщения от этих ypoдoв - сразу в топку. Не общайся с ними.
Дякую, надіюсь електронне

Хотя можно выпетляться из этой ситуации сейчас - сильным контрударом по ним. Они думают что клиент испугался, и поэтому они прислали ей - эту ересь. Сейчас тупо начать писать заявления и взять их тупо на понт - что все разговоры записаны (в обход закона Украины, кстати), но это не важно. Они должны понять что если война с коллекторьем начнется - то она дойдет до физического противодействия.
об'ясніть будь ласка

Они думают что клиент испугался, и поэтому они прислали тебе - эту ересь. Сейчас тупо начать либо их игнорить либо вообще рассказать что у тебя есть звукозаписи психологического давления, оказываемого на тебя.

Послушай, дорогая: расслабься ибо по закону процент не может превышать тело в 5 раз.
Якщо не знаєте, про що говорите, то краще не вводите людей в оману.
Проценти нараховують ся тільки на строк дії договору і все. Крапка
Дякую, надіюсь електронне

об'ясніть будь ласка
Пані не займатеся самолікуванням. Ви або ігнорьте, або заробляйте гроші і зверніться до спеціаліста.
І то ще вам радять на форумі, потрібно фільтрувати. Справжніх кваліфікованих людей тут, як і всюди мало

Это верно. Только где я ввел человека в заблуждение? Или вы хотите сказать что проценты превышающие тело в 5 раз - это законно?

Хотя можно выпетляться из этой ситуации сейчас - сильным контрударом по ним. Они думают что клиент испугался, и поэтому они прислали ей - эту ересь. Сейчас тупо начать писать заявления и взять их тупо на понт - что все разговоры записаны (в
Они думают что клиент испугался, и поэтому они прислали тебе - эту ересь. Сейчас тупо начать либо их игнорить либо вообще рассказать что у тебя есть звукозаписи психологического давления, оказываемого на тебя.
[/QUOTE]
По телефону не спілкуюсь, заява на нацкомфін відіслана.

Якщо не знаєте, про що говорите, то краще не вводите людей в оману.

Пані не займатеся самолікуванням. Ви або ігнорьте, або заробляйте гроші і зверніться до спеціаліста.
І то ще вам радять на форумі, потрібно фільтрувати. Справжніх кваліфікованих людей тут, як і всюди мало
Ви мені пропонуєте ігнор? Навіть після цього звернення?

Да Мабуть, я неправильно вас зрозумів. Вибачте. Тепер все правильно ви сказали.
Я так і не зрозуміла. Нарахування поза строком дії договору, законні чи ні? І де це можна почитати.

Назад
Угорі