Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сьогодні на самі хренові МФО скинула в Нацком 5 листів. Не знаю вродь відправились чекаю відповідь. Копії листів також МОФ відправила щоб трохи розслабились ((Кто может скинуть шаблон подачи заявления на МФО в НАЦКОМФИНУСЛУГ
Вы через Укрпочты?Сьогодні на самі хренові МФ О скинула в Нацком 5 листів. Не знаю вродь відправились чекаю відповідь. Копії листів також МОФ відправила щоб трохи розслабились ((
НІ не укрпочтою а прямо на сайті я вам скинула листа там підставляла свої дані і коже МФО окремо складала і відправляла і та 5 листів відправила.Вы через Укрпочты?
Думаю хватить вже сидіти склавши рукиВы через Укрпочты?
Добре відправлю і Укрпоштою щоб 100% отримали.Татьяна SM, мне кажется,что по эл.почте мало будет толку, попробую заказным письмом через Укрпочту.
Образец чего?Где можно образец посмотреть? И на какой адрес писать?
И мне пожалуйста скиньте копию письма в нацком..Сьогодні на самі хренові МФО скинула в Нацком 5 листів. Не знаю вродь відправились чекаю відповідь. Копії листів також МОФ відправила щоб трохи розслабились ((
Скиньте пожалуйста образец письма в нацкомОбразец чего?
СпасибоJuly26,
ФИО(повністю)
ИНН
Тел.___________________
Улица, №дома, город
индекс
Я, , підтверджена тиску з боку компанії _______________________
Компанія ______________________________ стверджує що кредит мені був виданий на суму ___________грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько _________грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля__________ грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ____________ №____________________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ ________________________ та ФИО. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу __________________________
Дата ФИО (повністю)