Помогите очень сильно,без вас ребята ни как

• Автор теми Автор теми Ksu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 127
  • Перегляди Перегляди 22K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ksu

Форумчанин
Дописи
362
Реакції
164
Бали
5125
Ksu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Помогите пожалйста,я многодетная мать,меня кинул муж у меня большие долги по МФО,детских не хватает, на оплату комуналки хотя бы,за ТЕЦ то пришла квитанция на 3500,я уже 2 месяца не могу заплатить+к этому в школе и в садике дали квитанции,короче в догах как шелках...помогите кто сколько может я ВЕРНУ..

Помогите пожалйста,я многодетная мать,меня кинул муж у меня большие долги по МФО,детских не хватает, на оплату комуналки хотя бы,за ТЕЦ то пришла квитанция на 3500,я уже 2 месяца не могу заплатить+к этому в школе и в садике дали квитанции,короче в догах как шелках...помогите кто сколько может я ВЕРНУ..
Знаете, если б у кого здесь были деньги, нас бы тут не было((( каждому бы кто помог, не в обиду

Да я все поняла спасибо

Сколько у Вас деток?На алименты подали мужа?

Я не хочу нікого образити, але таки вискажусь...
Люди, це не форум меценатів, а форум боржників! Тут усім тяжко, тут багато кого кидають, у всіх є борги в мфо і грошей катастрофічно не вистачає... Я б зрозуміла і підтримала, якби справді сталось щось непередбачуване, але це ж ваше життя!
Що ви робите для того щоб покращити свою ситуацію? Якщо ви розумієте, що допомоги нема звідки чекати, що благополуччя ваших дітей залежить тільки від вас- потрібно не просити, а досягати чогось самостійно.

В цьому випадку я готова допомогти тільки порадою. У мене в самої такі ж проблеми, але це
мої проблеми і вони нікого не стосуються. Я не чекаю, що якийсь Гарі Потер змахне чарівною паличкою і вони зникнуть. Я сама намагаюсь контролювати все і розставляти правильні пріорітети...

Всем спасибо за поддержку

Я так зрозуміла, що своїми дописами я такі теми буду бистро закривати...

Виправіть мене хтось, якщо я неправа, посперечайтесь, якщо хтось зі мною не згідний... Я прийму і оціню критику...

Реально, 99% форумчан -боржники. Ну ще речами хтось може допомогти, продуктами. Частіше - добрим словом, порадою. Квитанції почекають, МФО - тим більше. Розставте пріоритети. Візьміть собі ще займ і оплатіть комуналку, одним більше,одним менше - яка різниця

Я так зрозуміла, що своїми дописами я такі теми буду бистро закривати...

Виправіть мене хтось, якщо я неправа, посперечайтесь, якщо хтось зі мною не згідний... Я прийму і оціню критику...
Згідна на всі 100%!!!! Звичайно, не потрібно боятись просити допомоги...але деколи люди просто користуються положенням, а якби не було форуму?!? В кого б тоді просили?!?

Kristinadg, те ж саме прошу... Але ще прошусь на Мальдіви, то не знаю, що мені Бог пошле скоріше- розуму чи путівку)))

Shanti, езжайте на Мальдивы,там красиво)

Kristinadg, ні, на Мальдівах я вже ні про що думати не буду))) Релакс))

КсенияЯ, допоможіть, грошей не вистачає!))))))

мне кажется,тут у многих,кто кормил эти МФО проблемы с коммуналкой,с деньгами на детей...даже не знаю,что сказать...просто наверно у барышни нервы сдают..

Shanti, год назад еще могла бы..прошлым мартом вернулась из Индии и начался ужасный год...как *пороблено*...

КсенияЯ, отак завжди... Це слово "пороблено" мене, здається, переслідує...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі