Помогите не остаться без жилья

• Автор теми Автор теми Ден
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Ден

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
2558
Ден не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день всем форумчанам! У меня критическая ситуация, Кредитная контора открыла с помощью третейского суда исполнительное производство на 1531000 гривен, квартира была под залог, но в связи с войной не мог платить. Насчитали кучу процентов, штрафы. Выставили квартиру на продажу на 4 сентября. Сам сейчас на подработках. Узнал, что можно спасти жильё путём отмены решения третейского суда, но для меня стоимость этой услуги сейчас огромна: 20 тысяч гривен. Карты все заблокированы, даже помощь родителей невозможна, они проживают в Луганске. Помогите не остаться на улице... Документы от суда и СЕТАМ прикрепляю. Всем мира!

Вкладення

• PXL_20230726_071033710.webp
    PXL_20230726_071033710.webp
    106.8 Кб · Перегляди: 123
  • PXL_20230726_071103606.MP.webp
    PXL_20230726_071103606.MP.webp
    239.6 Кб · Перегляди: 110
  • PXL_20230811_093645277.MP.webp
    PXL_20230811_093645277.MP.webp
    77.9 Кб · Перегляди: 100
  • PXL_20230726_071122541.MP.webp
    PXL_20230726_071122541.MP.webp
    107 Кб · Перегляди: 117
Ден, міцно... Сильно...
Але тут треба не допомога форумчан, а робота з юристом.

Терентій Нікіфорович, [POSTS=1000]я так зрозумів йому таку цифру назвали за допомогу в оскарженні рішення... хз дорого це чи дешево, якщо чесно[/POSTS]

Добрый день всем форумчанам! У меня критическая ситуация, Кредитная контора открыла с помощью третейского суда исполнительное производство на 1531000 гривен, квартира была под залог, но в связи с войной не мог платить. Насчитали кучу процентов, штрафы. Выставили квартиру на продажу на 4 сентября. Сам сейчас на подработках. Узнал, что можно спасти жильё путём отмены решения третейского суда, но для меня стоимость этой услуги сейчас огромна: 20 тысяч гривен. Карты все заблокированы, даже помощь родителей невозможна, они проживают в Луганске. Помогите не остаться на улице... Документы от суда и СЕТАМ прикрепляю. Всем мира!
Вам нужен юрист, а на юриста как-то нужно найти деньги, придумать что-то. Желаю Вам удачи с квартирой.

Если вдруг потеряете, то жизнь на этом не заканчивается. Хотя, может, это звучит и тупо )

Ну якщо у Вас під залогом в договорі було майно, то все набагато серйозніше. Це не МФО, чи споживчі кредити в банку. Ви навіть продати не зможете квартиру, бо вона під залогом. Тут треба дуже хороший юрист і домовлятись з кредитором якось. Якщо є діти, яким до 18, то можете прописати в квартирі - в цьому випадку ніяк не заберуть квартиру.

У вас була валютна чи грн іпотека?

Потрібно оскаржувати, інших варіантів не бачу. Квартиру таким чином переоформлять навіть без вашої участі при продажі, потім видадуть ордер на примусове виселення 9це інфа не сотка, але коли я був в подібній ситуації мені саме так розповідали).
Оскаржувати, працювати з юристами. Якщо грошей немає, ну... тоді у мене погані новини.
Тут, може, варто переосмислити ситуацію? ХЗ. чесно кажучи чим ще вам допомогти.

Я правильно зрозуміла,Сетам це аукціон і квартира вже виставлена на продаж(((?
Так((
На скільки я зрозумів з тексту ухвали, то контора звернулась до юристів. Які в свою чергу звернулись до суду і отримали рішення. Ну і тепер виконавче і сетам.
Так(

повертаючись до повідомлення № 3, мабуть йому зарядили двадцятку за оскарження. хз чи дорого це..
лям триста ціна. 20к позов. ІМХО - норм, якщо адвокат бачить перспективу, а не просто "упс, ми програли".

Назад
Угорі