Погрози від ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, сьогодні взяла слухавку і попала на ЄАПБ. Телефонує мені і каже чи має розмову зі мною а потім що вони новий кредитор від зе кредіт і сума боргу така.... І чи буде оплата добровільно на протязі 2 днів? Я відповідаю що значить добровільно і де договір передачі прав вимоги, а мені каже треба подавати офіційний запит і так далі.... а якщо я відмовляюся то зараз будуть подавати запит на офіційний дохід і примусове стягнення. підскажіть а шараги мають право у військовий час вимагати оплату, і що це значить. в мене вже просрочка порядка 1 року

підскажіть а шараги мають право у військовий час вимагати оплату, і що це значить. в мене вже просрочка порядка 1 року
В них і в мирний час не особо з правами на будь-що...
Вище вам написали що робити.

у меня май кредит продал им мой долг. они активизировались, кстати. мне вчера звонили. я сказал ошиблись и положил трубку. Смысл с ними говорить, если они даже в военое время не идут на уступки.

у меня май кредит продал им мой долг. они активизировались, кстати. мне вчера звонили. я сказал ошиблись и положил трубку. Смысл с ними говорить, если они даже в военое время не идут на уступки.
так эти и не идут, поскольку я знаю.
в суд любят подавать эти...

Спробуйте,або домовтеся на оформлення договору рекструктуризації з ними.

Доброго дня скільки у вас була просрочка і коли продали договор?

Та это стандартный скрипт по которому они говорят. Меньше общайтесь с умственноотсталыми и будет Вам счастье)

Доброго дня скільки у вас була просрочка і коли продали договор?
год была просрочка май кредит. и уже как пол года еапб выкупили. по началу звонили. я с ними хотел догвоориться, но они по хамски себя вели и я решил вообще забить на нах.

год была просрочка май кредит. и уже как пол года еапб выкупили. по началу звонили. я с ними хотел догвоориться, но они по хамски себя вели и я решил вообще забить на нах.
Окруженія не трогали?

Теж продали їм зе кредит і євровоші
Звонять регулярно 1 раз в день мені і батькам
Посилаю за кораблем і пропадають на 2 дні
Погрожують щось там виконавчим , но не можуть мене перекричати і кидають трубку))
Батя пройшов АТО і зараз в ЗСУ , то зразу шле їх
Звичайна звонилка

Не. Эти нет. Соседей и родных трогали с монетки и фин форс.
Фін форс звонили сосідам???
До войни звонив козел із Фін форсу мамі угрожав матами крив чуш всяку горорив. Вот думаю сосідам будуть звонити???

Останнє редагування:
До войни звонив козел із Фін форсу мамі угрожав матами крив чуш всяку горорив. Вот думаю сосідам будуть звонити???
Не Георгий Мамедов часом звали горластого?

Монетка звонили соседям а фин форс родителями

Монетка звонили соседям а фин форс родителями
Дякую гарно, мені вчора звонила дєвушка із Фин форс придложила тіло кредиту. Сказала нема грошей чим заплатити она бережіть себе допопаченя. Страно такі милі???

Назад
Угорі